• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Luty 2013

Hello,
Dzis ciezka noc byla bo Nati z gilem mi sie budzila:((

Poli a robilas moze killera? Ja probowalam i po 15 min zlapala mnie ... Kolka hehe
Mierzysz sie jakos? Moja kolezanka pomiary brzuch i tylka robila, i mimo braku spadku wagi sporo jej spadlo cm. A ile planujesz cwiczyc codziennie? Robisz jakies przerwy np. Dzien czy dwa?

reklama
no dobra motywujecie;-) schodzę z ławeczki... tylko najpierw chcę zamknąć swoją szczelinkę bo mnie gnidka przestraszyła:cool2: a potem robimy rzeźbe:-D ja nawet nie chcę schudnąć zostało mi co prawda 5 kg, ale ja przed ciążą ważyłam 50kg, i byłam szczupła tylko brzuch wiecznie odstający a teraz to szkoda gadać, więc zalezy mi tylko na mojej oponce

obdzwoniłam wszystkie przychodnie z wykazu nfz i oczywiście do 3/4 nie da się dodzwonić i tak: w CZD druga połowa sierpnia, na kopernika od października:confused: i zapisałam się na sienną na 12 lipca, co wydawało mi sie dość rozsądnym terminem :tak:

coś mnie bierze jakieś przeziębienie.. brrrrrrrrrr

Kasiadz tez kupiłam te wkładki dada 2 opakowania, jak narazie nie przesiąkły:) ale jakieś takie cienkie mi się wydają, bo używam te z rossmana i one są grubsze, a babyono mnie uczulają:dry:

i nie załapałam sie na pieluchy u nas zostały tylko 4 i 5, ale taka promocja była w kwietniu tylko wtedy brało sie 2 paczki zwykłe za 50zł i wtedy nie brakowało, więc może jeszcze niedługo sie trafi znów, a u nas cały czas są huggisy po 33zł za 80szt, więc korzystam z tego i kupuję na zapas. dla mnie sa o wiele lepsze.

nutka współczuję maluszkowi, wszystko będzie dobrze:tak: bo musi i już:tak:

Hello,

Poli a robilas moze killera? Ja probowalam i po 15 min zlapala mnie ... Kolka hehe
Mierzysz sie jakos? Moja kolezanka pomiary brzuch i tylka robila, i mimo braku spadku wagi sporo jej spadlo cm. A ile planujesz cwiczyc codziennie? Robisz jakies przerwy np. Dzien czy dwa?

Bella, tak, mierzę się:) Przez miesiąc po 1- 2 cm poschodziło mi, zależy gdzie. Ale nawet mąż zauważył, że brzuch mam mniejszy i twardszy. I ramiona mam takie zgrabniejsze. Na minus tylko pól kg. Cwiczę teraz tylko skalpel, wczesniej mel b..A jak często? 4-6 razy w tygodniu, zależy czy syn pozwoli;).

a ja w końcu nie zrobiłam tego ciasta banoffe (czy jak się nazywało) bo oczywiście skleroza moja atakuje codzień coraz mocniej i będąc w sklepie nie kupiłam składników...z tego co było potrzebne w lodówce miałam tylko...masło :D:D hehe ale może dziś mi się uda..bo smakowicie wygląda i nie przepuszczę mu :P

na razie Robal śpi w chuście więc korzystam z chwili wolnego, ale zaraz trzeba będzie wziąć się za obiadek...dziś ryba smażona, surówka z kiszonej kapusty i ziemniaczki, zupę sobie odpuszczam bo nie mam pomysłu...(matki karmiące zabijecie mnie ;) sorki)

lenie sie droga Agisan ;-) zamiast wykorzystac czas gdy dziecko spi i np poprasowac ja robie nic ;-) :eek: aaaa nie w sumie to mieszam gulasz coby rodzina miala cosik na obiad do jedzenia, to tez ciezka praca :-p:tak::sorry2:

zimno na dworze nie chce mi sie isc na spacer bo jak pomysle o tym calym ubieraniu to odechciewa sie wychodzic z domu ;-) koniec maja a ja w polarez chodze po domu :confused:

Cortina! I ja się lenię, bo moja gwiazda najmłodsza drugi dzień ma spane przed południem :) Ty chociaż gulasz mieszasz! No tak my się za to wybieramy nie za długo na szczepienie, którego pewnie i tak nie będzie.

Kwasia. Za mną też ciągle chodzi to banoffee a nawet galopuje...

Witajcie u nas leje od rana:wściekła/y:i zimno jak cholera....a jutro piknik przedszkolny....

odwiedziłam mimo aury Biedronke...u nas pudła z pieluchami nadal są, kupiłam te na basen...całkiem fajne...muszę zrobić zapas tych większych na wakacje...

Madzienka mialam z nim troche klopotu ale wyczytalam w necie i ugotowalam troszke z marchewka tak jak zupke i razem zmiksowalam, pod koniec gotowania dodalam maselka, nie solilam tego. Mala byla zdziwiona ale potem nawet jadla:)

dziekuję

Hello,

zdróweczka dla Nati...oby katarek szybko minął....

co do ćwiczeń E.Ch to w ostatnim shape była płyta z total fitness...może uda mi się na Youtuba wrzucić jeśli byłybyście zainteresowane...

dzisiaj dziewczyny wyślę wam ten artykuł z wyborczej....

Poli super że po złamaniu śladu nie widać...

Klowee zwalniasz miejsce na ławeczce???

Kwasia ale masz dobry obiadek dzisiaj....

reklama
Cortina no co Ty, mieszanie to ciezka robota!!!! :)) ja zrobilam paste z ryby i chyba sie przetrenowalam na dzis;))
Ja zlapalam dola:/ przyszedl do mnie najnowszy numer voyage a tam: piekna reklama 5* hotelu w Tunezji...blekit nieba, daktyle za free i baaaasen:))) a ja pacze za okno.. Doopa:/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry