poli0105
Fanka BB :)
U mnie też dziś mroźno, więc nie wychodzimy..Muszę męża też wysłać do Biedronki
Widziałam fajne akcesoria typu kubek niekapek z Disneya
ps. 18 skalpel done
ps. 18 skalpel done
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
, spacerek całkiem całkiem, 1,5 godzinki pochodziliśmy

, szkoda tylko, że dzieci nie nabrały apetytu po spacerze
, obydwoje strzelają focha na jedzenie.
a na dodatek mama upiekła metrowca!!!!!!! o luuuudu!!!! ja też chce zjesc, ale nie chce byc guba

do karmiących cycem i głównie tych co mają kolejne dziecko albo tych co im się już laktacja ustabilizowała. Jak do dokładnie wygląda...ta stabilizacja. Bo ja mam od jakiegoś czasu miekkie cycki i nie wiem czy to stabilizacja czy młody źle ciągnie i mi pokarm zanika
Dzisiaj młody przespał chyba 8 godz i po tym czasie jeden cycek był w miarę wypchany a drugi w porównaniu do tego jak było wcześniej to w dotyku prawie pusty...może panikuję ale nie wiem czy mam coś z tym robić...latać z laktatorem ?
A jak Tymek przybiera ostatnio na wadze?
W Biedronie tez fajne artykuły mają, dziś kupiłam te majciochy do pływania, siateczkę do podawania pokarmów i kilka słoiczków.
aż zła na siebie jestem. Wszyscy dookoła mi mówią, że dobrze wyglądam, gdyby tak mi ktoś powiedział, że brzuch mi zwisa
to byłoby to bardziej motywujące.
ale grochówki nie odważyłabym się zjeść