reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Luty 2013

ze mnie tak mocno się lało na początku a teraz jest ok. Jeden zestaw wkładek starcza na dzień i noc i przypuszczam że i dłużej bym w nich pociągnęła.

reklama
Klowee Ja też poszłam do świętego spokoju, ale tego spokoju miałam mniej, zaczęłam się stresować tym wszystkim ale na szczęście moja pediatra mnie w tym wszystkim hamowała i kazała się nie przejmować tak mocno i że pewnie przesadzają no i przesadzili. Ale rozumiem Cie, lepiej sprawdzić.

kasiadz Kupiłam te wkładki dady i zdziwiłam się że są osobno pakowane :) Dzisiaj wypróbuję i pójdę po więcej paczek jeżeli się sprawdzą bo kobietka w kasie mówiła że to tak z okazji dnia dziecka tylko i może będą się te produkty pojawiać co jakiś czas.

hej dziewczyny :-D
Co ja bym dała,żeby się ze mnie lało i żebym musiała używać tych wkładek. Przynajmniej jakoś psychicznie bym miała świadomość,że mały się najada...

Ja chyba idę po więcej podkładów do przewijania bo są fajne :tak:

ja mam podobne jak na_cik... też bym chciała żeby się tak ze mnie lało, żebym aż wkładek musiała używać - pudełko Johnsonowskich stoi prawie nie tknięte :( mam wrażenie, że mam coraz mniej pokarmu :(
ja tych Dad jeszcze nie testowałam, dlatego na promocji ich nie kupiłam.. ale kupiłam klips do smoczka, butelkę z rączkami do trzymania na 6+ i drugą zwykłą 250ml ;) a do Rossmana jeszcze nie doszłam :p
co do podkładów do przewijania, przez pierwszy miesiąc używałam tych jednorazowych, które najpierw kupiłam tylko dla siebie, ale kupiłam sobie 2 materiałowe z ceratką od spodu, w sumie oba kosztowały tyle co 3 opakowania jednorazowych, więc myślę że się bardziej opłaca przeprać od czasu do czasu ;)

i ja chciałabym żeby się lało i wkładki były potrzebne....:zawstydzona/y:
ale cóż takie życie...nie dane mi było wykarmić ani jednej ani drugiej:hmm:

dziewczyny Wy w domu używacie tych podkładów???

Ze mnie tez się nie leje, i tez dwa szczury wiszą :-( a jak wcześniej pisałam ze mała się najada to już przestała :-( wisi na cycku co godzinę :-(
Byłam w Biedronie i kupiłam wkładki (chociaż sama nie wiem czy mi się przydadzą) a z pamperów tylko 5 zostały.

Właśnie napiekłam mufinek :o zrobiłam dzisiaj najazd na ikee i kupiłam silikonowe foremki do mufinek i oczywiście musiałam je wypróbować (każdy pretekst dobry co nie)

Nie wiem czy to psychika u mnie tak działa ale jak na wypiję herbatkę laktacyjną to podczas karmienia aż ze mnie tryska i mam tak ciągle. A jak nie wypiję to jest normalnie :eek:

reklama
Barbhp moja koleżanka cały czas mówi...MLEKO JEST W GŁOWIE!!!!!;-)

Domickw a co z malutką, może coś ją boli...bo czyżby tak boleśnie dla Was przechodziła skok rozwojowy???

Do góry