reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Luty 2013

Ja znowu z pytaniem. Widziałam kiedys gdzieś miseczkę dla dziecka, do której wlewało sie ciepłą wodę, żeby posiłki były zawsze ciepłe. Tylko nie wiem gdzie i jak to się w ogóle nazywa, jaka firma itp. Pomoże któraś?

reklama
Madzienka zazdraszczam! co prawda nie zumby, bo taneczne aerobiki nie dla mnie ;) ale poszłabym na zwykły BPU czy TBC... samej mi się nie chce chodzić, a psiapsióły albo się porozjeżdżały, albo pracują do późna :/ zostaje mi Chodakowska :p ale jakoś w domu mam mniej motywacji :/

hej,
ja jak zwykle w nocy :tak:czekam aż Laurusek obudzi się do cyca..ostatnio się nie doczekałam bo ta mała małpka obudziła się o 5:30:szok:ale to tylko jednorazowo (a już się cieszyłam, że tak zostanie)
Laura dostała dzisiaj marchewkę ze słoiczka, kupa śmiechu przy tym..tak się rozsmakowała, że łapczywie paszczę otwierała:-pkuzyn mój mówi, że u niego w rodzinie dziecko 2,5 miesięczne wcinało kromkę chleba z pasztetem:szok:
Chodzi za mną ten banoffe nadal..chyba jutro go popełnię;-)
Bella, zdrówka dla Nati, moja znajoma polecała kropelki nasivin
Poli, kciuki za Was zaciśnięte
Madzienka, u nas w mieście też jest grupa, która spotyka się i tańczą zumbę, podobno bardzo fajne zajęcia

Agaod w szpitalu jakas laska mi mowila, ze dawala 4 miesiecznenu dziecku ogorka kiszonego!! A inna, ze jej pol roczne dziecko jadlo fasolowa i grochowa...szok jak dla mnie:/

Dzis od rana u mnie pada a mnie boli glowa:((

bella my na katar też używaliśmy nasivinu, esoruptin jest dla dzieci powyżej 2 rż uzywałam w ciąży, a nasivin jest dla takich maluszków, do tego 5-6 razy dziennie robiłam inhalacje z soli fizjologicznej, do tego moja dr mówi że jak katr trwa więcej niż tydz to już nienormalne i często to wina nadkażenia bakteryjnego i taki nieżyt wtedy leczy antybiotykiem. a może ząbki idą moze być wtedy temp katar kaszel i luźne kupki??? powodzenia i zdrówka dla Nati:tak:

wczoraj wytrzymałam 10 min skalpela:rofl2: mam kondycję nie??? aż żal jak stara baba ze zwyrodnieniami....

a u nas deszcz i zimno i wieje i siedzimy w domu brrrrrrrrrrrr

na pocieszenie madzienka sciągam tą zumbę

heloo, u nas leje:/ Ja to mądra jestem:p Po bezsennej nocy postanowiłam zrobić skalpel ne 21.. Jak już zrobiłam to miałam czarno przed oczami przez pół godz i strasznie na wymioty mnie brało. A na to synek się zbudził i zrobił kupola po szyję:-p

Zbieramy się zaraz do mych rodziców. Leosiuniek po zerwanej nocce bardzo gadatliwy:-pI mam luksus- jak je z butli to sam se ją trzyma;-)

u nas Robercik też sam butlę trzyma, ale jak jest w niej za dużo mleka i jest za ciężka to mu wypada z rączek, dziś nawet sam sobie smoczka do buzi włożył , oczywiście najpierw go wyciągnął i nie wypuszczając z rączki sam z powrotem włożył do buźki...

agaod a ja właśnie przed chwilą zrobiłam banofee i teraz się chłodzi w lodówce :), a zaraz uciekam do naszego domku, posprzątać, pomyć okna bo po remoncie masakra, tak więc jak będzie padać to przeze mnie :D

reklama
samej mi się nie chce chodzić

oj mi tez ale chodzę...zobaczymy jak długo....
a co do zumby to tez nie byłam przekonana ale poszłam zobaczyłam i przekonałam się...pot leje sie strumieniami..

ja dzisiaj byłam na przedstawieniu z okazji Dnia Mamy i Taty....i przyznaje łezka w oku zakręciła się jak pojawiła sie moja córcia na środku śpiewającą piosenkę....:tak::tak:
formalności do chrzcin dopięte...teraz pozostaje nam trzymać kciuki żeby pogoda wyklarowała sie bo w niedziele mamy piknik przedszkolny...już raz przełożony

Poli udanego wypadu do rodzicow...a co to za nocka u was???Leoś rozrabia???

Klowee moze zacznij od tych ćwiczeń 6 minutowych a kondycja powoli powroci...

Do góry