reklama

Luty 2013

Hej dziewczyny
Mało teraz mam czasu bo od środy wróciłam do pracy. Pierwsze dni nie były łatwe ale powoli wbijam się z rytm. Najgorzej było przestawić się z usypianiem wcześniej ;)
Wydaje mi się,że ruch mi dobrze robi. Na początku po 6 godz pobolewał mnie brzuch i łykałam no-spe ale od wczoraj(tfu tfu) jest bardzo dobrze. Jak jestem głodna to lece na zaplecze i po prostu wcinam. Nikt nic nie mówi a i pośmieją się. Atmosfera jest tym bardziej dobra,że mojego kierownika "kobieta" rodzi we wrześniu ;P więc On WSZYSTKO rozumie ;D

Staram się mimo wszystko o skrócenie godzin pracy. Przysługuje mi to prawnie więc nie powinno być problemu.
Gadałam z managerką i ustaliłyśmy,że 6 godzin nie będzie mnie mocno obciążać a Oni też na tym dużo nie stracą.

Idę wcinać arbuza! :D omniom...:-D

reklama
część dziewczyny, mam 2 wizytę w środę mam nadzieję że z moją fasolką będzie w porządku bo ostatnio za dużo stresów.A dzisiaj cały dzień płaczę po głupiej kłótni mój mąż się spakował i wyprowadził :-(oglądam nasz film z wesela ,zdjęcia i ryczę:-(

Kaja Biedaku 3 maj się. Mam nadzieję, że to tylko chwilowy kryzys. Niektóre związki po prostu sa takie burzliwe.
Mi pomału mija okropny ból głowy. Miałam ciśnienie 101/58..a u mnie norma to 110/70. Chyba odreagowuje wczorajsze przeżycia..I brzuch pobolewa:/ Dobranoc wszystkim:) Oby okropne objawy już ustępowały!

część dziewczyny, mam 2 wizytę w środę mam nadzieję że z moją fasolką będzie w porządku bo ostatnio za dużo stresów.A dzisiaj cały dzień płaczę po głupiej kłótni mój mąż się spakował i wyprowadził :-(oglądam nasz film z wesela ,zdjęcia i ryczę:-(

ojej Kaja tak mi przykro :-( to sa kurna faceci ! pokloci sie, obraz i zostawi zone w ciazy nie myslac o niczym :no:
wrrrrrrrrrr :wściekła/y:
trzymaj sie kochana ! moze na noc sobie jakas przyjaciolke sciagnij co by poplakac komus w rekaw ?

cześć dziewczyny, witam w ten pogodny dzień :)

u mnie nudności nie było od tygodnia :) dzisiaj zaczynamy 14 tydzień a tym samym wkraczamy w piękny II trymestr. Zakupiłam dzisiaj oliwkę przeciw rozstępom. Napisane jest żeby smarować 2-3 razy dziennie ale tyle to w życiu się nie zmuszę ;-) jedyne co powinnam dać radę to raz dziennie wieczorkiem po prysznicu na mokrą skórę. Po wczorajszych intensywnych porządkach dzisiaj nic mi się nie chce. Zrobię jakiś szybki obiadek i odpoczywamy.

reklama
hej dziewczyny :)

ja z każdym dniem czuję się co raz lepiej - apetyt mam wręcz wilczy!!! ha ha ha :)
koniec z nudnościami...no może nie tak całkiem do końca ale przynajmniej nie cały czas ;) :)

W DOMU SAJGON TRWA - NOWE TAPETY, FARBY NA ŚCIANACH I MISIEK DO 22 KŁADŁ PANELE WCZORAJ W SYPIALNI...

a co tam u Was???

:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry