Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
nie chcę takich, dam amputować 

i wszamała cały. Nazbierałam sobie tych pustych słoiczków i czas zacząć gotować zupki, potem pozamykam w słoiki i do lodówki siup
bo jak ona taka żarta to ja z torbami pójdę niedługo przez te słoiczki

musi być solidarność chłopaków- dlaczego jeden ma mieć lepiej niż drugi
tylko, że mój nawet herbatki ostatnio nie chce pić ale tego nie będę mówić głośno co by Twój Kubuś nie usłyszał;-)
cius

Kleimy się z Leonkiem do siebie że hej...Wieczorem robiłam skalpel 2 i to był bardzo zły pomysł..Przez pół godziny mdliło mnie i kręciło się w głowie okropnie- za gorąco jest na takie cuda..Włosy też mi paskudnie wypadają
a było takie cudowne w ciąży

co najlepsze ja nie karmiłam piersią, bo Oliwka nie umiała ciągnąć więc odciągalam swój pokarm przez 6 tygodni, dopóki go nie straciłam ze stresu... Boję się żeby małej nic nie było z tych upałów... Co prawda Spi w samym bodziaku, ale dzisiaj musiałam jechać z mamą na "dzień rodziny", do mojego siostrzeńca do szkoły i wracałyśmy przed południem. W samochodzie była masakra. Nby nie daleko bo 15 min drogi, ale jednak. Ustawiłam niby klime żeby wiała tylko na nogi. Moja Księżniczka też nie chce pić wody. Herbatkę jeszcz, jeszcze wypije, ale też z wielką łaską... Ja już nie mogę się doczekać rozszerzania diety... Ale muszę o wszytko zapytac lekarza bo mała jest alergikiem.