Ćwierć Nuta
Mamusia Szymusia :)
Patik z Jasia to jest dopiero śpiewak operowy
Się chłopak nagada
Szymek też właśnie ćwiczy jakąś arię 
I pozytywnie mnie zaskoczył, bo dałam mu do tej siateczki na owoce brzoskwinie. Myślałam,że nic z tego, że nie będzie chciał i zaraz ją wyrzuci a on jak się dossał do niej, to zjadł ładnie cały kawałeczek 
|Mój synuś kochany uradował moje serce, bo już myślałam, że wszystkie owoce będą beeee...

Patik a Ty pisałaś, że dusisz jabłko- powiedz mi jak to robisz, żeby było takie fajne jesli można wiedzieć?
:-);-)
Się chłopak nagada
Szymek też właśnie ćwiczy jakąś arię 
I pozytywnie mnie zaskoczył, bo dałam mu do tej siateczki na owoce brzoskwinie. Myślałam,że nic z tego, że nie będzie chciał i zaraz ją wyrzuci a on jak się dossał do niej, to zjadł ładnie cały kawałeczek 
|Mój synuś kochany uradował moje serce, bo już myślałam, że wszystkie owoce będą beeee...

Patik a Ty pisałaś, że dusisz jabłko- powiedz mi jak to robisz, żeby było takie fajne jesli można wiedzieć?
:-);-)
p
I naprawdę jesteś super hiper turbo mamą. Kiedy ostatnio przespałaś całą noc bez ani jednej pobudki?
i tak też robiłam
Kurczaczku... duszone jabłka, banany itp. Nic nie wiem na ten temat! Jabłko kazała mi trzeć na tej takiej specjalnej tareczce dla dzieci, a banana rozgnieść widelcem. I w sumie Kubek wcinał i nic mu nie było. Z szoku wyjść nie mogę jak przeczytałam, że surowych nie można.