Dzien dobry mamusie,
U nas nocka nawet ok, tylko moj maly obudzil sie o 4 na cyca i odlozylam go do lozeczka zbyt fczesnie no i sie obudzil, walczylismy ze soba ponad godzine
no ale teraz nadal spi
Sylwia, dreamus ja robie ryz Basmanti wsypalam dwie garsztki ryzu do gotujacej sie wody, wczesniej wyplukalam ryz w zimnej wodzie,gotowalam az sie rozlecial i juz taka papka sie robila, oddzielnie uparowalam jabluszko, ppo wystygnieciu wlozylam czubata lyzke stolowa ryzu do blendera dolozylam jabluszko ( dodawalam go po troszku jak sprawdzalam smak) to moze dalam cwiartke, na koniec dalam dwie lyzeczki soku ktory powstal podczas duszenia jablka zeby bylo bardziej lejace,
Mam nadzieje ze Waszym maluszkom tez bedzie smakowalo bo moj otwieral dziobka szeroko
wybaczcie za bledy ale pisze z phona i mi niewygodnie,
U nas nocka nawet ok, tylko moj maly obudzil sie o 4 na cyca i odlozylam go do lozeczka zbyt fczesnie no i sie obudzil, walczylismy ze soba ponad godzine
no ale teraz nadal spiSylwia, dreamus ja robie ryz Basmanti wsypalam dwie garsztki ryzu do gotujacej sie wody, wczesniej wyplukalam ryz w zimnej wodzie,gotowalam az sie rozlecial i juz taka papka sie robila, oddzielnie uparowalam jabluszko, ppo wystygnieciu wlozylam czubata lyzke stolowa ryzu do blendera dolozylam jabluszko ( dodawalam go po troszku jak sprawdzalam smak) to moze dalam cwiartke, na koniec dalam dwie lyzeczki soku ktory powstal podczas duszenia jablka zeby bylo bardziej lejace,
Mam nadzieje ze Waszym maluszkom tez bedzie smakowalo bo moj otwieral dziobka szeroko
wybaczcie za bledy ale pisze z phona i mi niewygodnie,

gorzej jak mi sie przypomni przy jedzeniu następnym razem mielonego
dobrze że wam ten skok już minął i oby ząbki przeszły łagodniej
;-))
No i surowych jabłek i banana nie tknie.... 

a jogurt mu dałam bo ostatnio dałam mu polizać łyżeczke jak jadłam i tak posmakował że dziubka otwierał, dziś zjadł swojego w okamgnieniu, a jak widział że mąż je swojego to o mało co mu z rąk nie wyrwał łyżeczki, jednym to mu tylko kubki smakowe podrażniam