aga221122
mama Jurandzika :))
kaja widzę, że jesteś z Wrocławia, ten co chodziłam z Jurkiem ma właśnie podpisaną umowę z NFZ. Jest tam dwóch lekarzy jeden, który ma niby dobrą opinię, ale ja u niego nigdy nie byłam. Jak chcesz podam ci adres to możesz sobie zadzwonić i zapytać o wizytę. Tylko nie mów, że chcesz jeden raz bo cię nie przyjmie
. A i wiem, ze odwalają tam takie numery, że za dodatkowe badania pobierają kasę - ten do którego ja chodziłam, ten drugi może nie, więc musiałabyś się zapytać czy badania prenatalne są w ramach wizyty.
Co jeszcze mogę ci doradzić to, żebyś poszukała jakiejkolwiek przychodni która ma podpisaną umowę z NFZ i mają USG. Te badania robi się między 12 a 14 tygodniem. Nie są obowiązkowe, ja ich w pierwszej ciąży nie miałam.
Co jeszcze mogę ci doradzić to, żebyś poszukała jakiejkolwiek przychodni która ma podpisaną umowę z NFZ i mają USG. Te badania robi się między 12 a 14 tygodniem. Nie są obowiązkowe, ja ich w pierwszej ciąży nie miałam.

) tak więc Cię rozumie Tak sobie myślę że skoro jesteś tak przywiązana do mamy to nie powinnaś się bać jej reakcji Może będzie złą, może nie będzie akceptować sytuacji,ale jak zobaczy bąbelka to pewnie jej minie Trzymam mocno kciuki za Ciebie i za to żebyś jak najszybciej powiedziała mamie Szkoda żebyś nie miała wsparcia od osoby któą tak kochasz
Ciekawe czy mi miłóść minie :-)
Do tego ten ciągły głód, ciągłe sikanie oraz wszędobylski smród- dobija mnie to pomału