Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Zachował się jak by rodził już wcześniej. Trzymał mnie za rękę patrząc na ekranik i gdy nadchodził skurcz mówił" kochanie za chwilkę będzie skurcz i przemy"
Lekarz i położne siedzieli na krzesłach i patrzeli jak wryci. Dopiero gdy zobaczyli główkę to podeszli. Nacięli mnie ale wcale nie czułam i szycia też nie. Za dużo adrenaliny. Na koniec lekarz i położne zaczeli klaskać i powiedzieli że takiego porodu to jeszcze nie widzieli. Zaznaczę że ja miałam 26 a mąż 23 lata
)
) i to, że będę musiała nocować w szpitalu bez mojego męża

W Polsce nie ma pieniędzy na nic i na znieczulenie też nie ma, więc dlatego uważa się go jako niepotrzebne i wmawia ludziom jakieś brednie.... Nie wiem dlaczego cały zachodni cywilizowany świat może korzystać bez problemu ze znieczulenia, a w Polsce uważa się to za niepotrzebne.

Nie jest prawdą, że po cc dłużej czeka się na dojście do siebie. Ja i jedna babeczka po 12h wstałyśmy i zajmowałyśmy się swoimi dziećmi. Mi nic nie było po cc, bardzo dobrze się czułam. A i siadać mogłam normalnie![]()