reklama

Luty 2013

bella moja mama mi poleciła płyn Clin anty-fog i naprawdę super. Nie trzeba polerować i nie robi smug. Po tym jakby dłużej czyste były też :)
Mnie teraz rozbolał brzuch, wzięłam no-spę i poleżałam troszkę i teraz nam lepiej. To sprzątanie wychodzi bokiem, ja nie wiem jak to będzie za 2-3 miesiące skoro teraz już takie przeboje. Trzeba męża na nauki wziąć :) U mnie w sobotę akcja mycia okien- mama z babcią przyjeżdżają jako posiłki więc A. wybawiony.

reklama
Ja mam ochotę na wszystko pizza, fasolka, frytki, kapusta faszerowana, kurczak z różna....ale powoli muszę się oswajac z dietka, więc dziś dzień bez słodyczy cały! Tylko cukierka nimm 2 zjadlam bo mam słabość do nich.

Cześć mamusie:-)
Ania świetna ta Wasza świnka, nie mogę się napatrzeć na zdjęcie:-)
Dzisiaj na obiad była zupka pomidorowa i placuszki ziemniaczane, zjadłam duuuużo i teraz czekam aż się uleży:happy:
Cały dzień miałam ochotę na barszcz ukraiński, zrobimy na sobotę bo trochę przy tym pracy.
Kurcze..już nie mogę się doczekać kiedy pójdę na zwolnienie lekarskie i będę mogła gotować co chcę bo na wszystko będzie czas:-D Ruchów maleństwa jeszcze nie czuję, czasami jakiś motylek w brzuchu przefrunie ale nic więcej:happy:

Annarozkasa super że wyniki ok. Nie rób amiopunkcji skoro wyniki ok.

Przecież takie badanie nic i tak nie zmieni a wy będziecie kochać maluszka takiego jakiego wam los da.

My mieliśmy propozycje testu z krwi ale odmówiliśmy bo nawet jak maluszek nie będzie w pełni zdrów to i tak będzie nasz najukochanszy a nie chcę w razie co kolejne 26 tyg rozpaczać,że coś z dzidzia będzie nie tak bo testy zle wyszły.

Chcemy sie cieszyc ciąża tak jak będziemy sie z rodzicielstwa cieszyć i nieważne czy maluch będzie zdrowy czy nie naszego podejścia do niego nic nie zmieni.

Wiadomo każdy pragnie zdrowego maluszka, ale nie każdemu taki będzie dany i trzeba to przyjąć z pokorą.

Nacieszcie jeszcze oka he he

Zoe Zosia
111.jpg2222.jpg3333.jpg

Ostatnia edycja:
Sylwia zastanawiałam się ze względu na moją córcię bo ona opóźniona intelektualnie jest. Poczytałam i pogadałam z mężulkiem i zdecydowaliśmy się że robić nie będziemy jednak amniopunkcji. Będziemy kochać tak samo czy zdrowe czy nie.
Aniu w tym samym momencie pisałyśmy to samo nie ma to jak mieć te same imię:) dziękuję

Ostatnia edycja:
reklama
ania ale ta Twoja świneczka mnie śmieszy:-D slodka jest! i taki ryjczek ma fajny. no cuda na tym świecie już są:-D
annaroksana zgadzam się z anią, że dzieciątko i tak kochane będzie a badania nic tu nie zmienią. wyszlam z tego zalożenia. ciąży i tak bym nie usunela. a stresu sobie zaoszczędzisz:*
gosiaB bidulka z Ciebie. no ale dobrze, że dziecię zdrowe a Ty się lepiej czujesz.

mmm placki ziemniaczane. uuuwwwiiiieeellllbbbbiiiaaammm ale jak ostatnio zjadłam to mnie żołądek bolał. ciężko strawne:no:
fasolke i ogórkową to bym wciągneła, ale nie mówcie o bigosie! miałam ochotę i zjadłam a potem tak mnie wymiotowało:angry: masakra. długo na niego nie popatrzę.

a na kolacje wcinałam omleta z dżemem truskawkowym. pychota.

witam nową mamuśke:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry