Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
i jest wiecznie głodne.No właśnie mój gin jest nieosiągalny, kazał dzwonić jak będzie cos się dziać do swojego znajomego- który dziś nie przyjmuje. Pocieszające, że mój mąż tez miał takie boleści wczoraj ale duzo szybciej mu przeszłoZanetka powodzenia!
Poli a może zadzwoń?? może poleci Ci kogoś innego, lub powie co możesz na to przyjmować lub jakie badania wykonać.

Już się doczekać nie mogę:-)
kurcze ale to niebezpieczne nie ? moj rodiznny i ginekolog mowili ze to ostatecznosc gdy jest jzu stan zapalny i zagrozenie zycia. Rodzinny mowil ze nawet laparo w ciazy to wielkie ryzko, wiec dobrze abym dotrwala na diecie bez atakow. Jak sie bol powtorzy to mam jechac na SOR i zadac konsultacji chirurga i ginekologa zanim podadza mi cokolwiek rozkurczowego.Cortina u mnie operowali dziewczyny w ciąży na pęcherzyk, ale oby dieta sama ci pomogła, bo biedne te dziewczyny były, przed i po operacji obolałe, nie można za bardzo p/bólowych tylko nospe i paracetamol, ew. jakiś narkotyczny i tak cierpiały bidulkido tego strach o ciąże, stres...

do a-be-wu zglosze twoje zagniecie bo cos zamilklas