Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Cortinka, ja wiem, że to od jakiegoś zatrucia, bo tak bolało jakby coś na żołądku stanęło. A pisałam że flaki uciskają, bo mnie bolało z 4 godziny a męża pół godziny. Miłego dnia babeczki.
, to juz ostateczność taka operacja, a poza tym każda niesie ze sobą ryzyko nawet jak sie nie jest w ciąży. jestes zdeterminowana, bedziesz się pilnować i trzymam kciuki
zdrówka życzę

. ktos pisal parokrotnie ze ciagle glodny chodzi - ja tez tak mam i wcale mnie to nie cieszy bo strasznie boje sie duzo przytyc-nie lubie swojego wygladu szczegolnie w ostatnim miesiacu - z dziewczynami przytylam ponad 20kg i powiem wam ze to strasznie duzo ale widocznie ja tak mam
gdyby nie moj maz tak nalegal na trzecie dziecko chyba sama bym sie nie zdecydowala pomimo tego ze moje dziewczyny bardzo grzeczne byly i sa a maz mi bardzo pomagal i pomaga przy dzieciach i w domu. ale powiem Wam ze teraz juz strasznie sie ciesze i tez chcialabym juz poczuc ruchy dzidziusia bo to jest cos niesamowitego