reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Luty 2013

Hej!
no i leje buuu w domku szaro, że tylko się położyć i spać:sorry: ale Jaśkowi to nie przeszkadza bo maltretuje mi wnętrzności...dzisiaj na obiadek pomidorówka i naleśniki - tyle udało mi się wymyślić:-p

kasiadz wszystkiego najlepszego dla Tosi:-)
kaja dla Juleczki też urodzinowe buziaki ślemy:-)
Gosia o Matko! ta gorączka szaleje:-( zdrowiejcie kochani!
Cortina i Ciebie dopadło bidulko:( powrotu do zdrowia!
agisan udanych łowów lumpkowych:-)
Ania i jak tam? parasol poszedł w ruch? przysmaki kupione?;-)
domikcw wspołczuję bólu:( może coś Ci zaszkodziło?
smoniczka &&&&& za wizytę:-)

reklama
Na razie was nie nadrobię- z góry przepraszam, ale i mnie dopadło przeziębienie i to solidne. spędzam dzień pod pierzynką i staram sie wyleczyć z tego paskudztwa. Pozdrawiam wszystkie i pojawię się niebawem....

Bella - nawet dobry pomysł iśc do szpitala na krążek za free :)

Patik - menu masz w połowie takie jak ja u mnie tez pomidorowa i ryż z jabłkami, cynamonem, bita śmietaną.

Parasol odpuściłam wolałam kaptur, bo 2 ręce z siatami to parasol tylko w zęby :szok:

Kupiłam troszku do picia, składniki na ryż z jabłkami, pomidorową, syropy do kawy waniliowy i karmelowy dla bratowej bo chciała a nie ma lilda w okolicy, troszku do kanapek, masę owoców i 2 ciężkie siaty po ok 5-6 kg wtargałam do domu.

Człowiek idzie po cos a wraca z polowa sklepu... chyba praktyczniej iść z lista zakupów, niż tak brac na co ochota najdzie

Kurujcie się dziewuszki ja mykam robić pomidorową i ryżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżż

hej ciotki
zdrówka dla chorujących?

nocka jakoś przeleciała. zbiliśmy do 37,3 i dało się spać. ale jest na paracetamolu teraz bo rano było 38,7. mam nadzieję, że antybiotyk już zacznie działać i pozbędziemy się świństwa raz na zawsze.
agisan w jakich lumpkach z Poznaniu szukasz ciuszków? bo ja albo nie umiem szukać, albo do złych zawsze chodziłam i nic tam nie było :-D

Gosia. Mam dwa, bo ja najbardziej lubie jak ubrania sa na wage ;) Jeden to From London na sw. Marcinie, a drugi na Chrobrego za Termedica.

Nie wiem co na obiad - jem tyle slodkiego, ze juz nie mam sumienia robic slodkiego obiadu, chociaz Wasze pomysly brzmia smakowicie. A na pomidory mam w tej ciazy dlugie zeby. Ciekawe dlaczego.

Eve- kochaniutka, ja to cię wyedukować muszę (z szacunku i obowiązku wobec mojego ukochanego):tak: Wędkarz nie łowi śledzików- bo śledziki pływaja w morzu, czyli łowi je rybak. A moj wędkarz łowi tylko karpie- i to sportowo. Czyli nie do zjedzenia, tylko je wypuszcza. Te karpie sa lepiej dopieszczone ode mnie :-DA na sledzika zapraszam- pan Lisner mnie zaopatruje :-D

a.m.g- taki obiadek to szybka piłka. i pyszna. Ja kocham gotować, bardzo mnie to relaksuje. A jedzenie to moja obsesja. nawet sny mam o jedzeniu:-)

Gosia- zdrowka dla synka!
Cortina- i dla Ciebie duzo zrdowia!

Dziewczynki, mam dla nas dobre rady od mojego gina:
- zakaz głaskania brzuszka- wywołuje skurcze,
- przed badaniem na glukozę- nie jeść 2 dni słodyczy oraz produktów mogących zmienić wynik,
- na opryszczkę można stosować zovirax,
- na twardnienie brzucha- leżenie i 2 nospy,
Może którejś się przydadzą.:tak:

Gosia super, że spadła temp. Może już będzie lepiej:))

Mamy dziś pecha:/ doszły wczoraj dokumenty od auta i mąż, dziś go rejestrował, potem pojechał do pracy i nie było gdzie zaparkowac i wjechał w zakazana uliczkę, żeby wykręcić i ...mac straż go złapała, że on chciał tam parkować i mandat mu chcili dac. A jak z nim dyskutowali to podjechał koles obok, zaparkowal i wysiadł, a straż tylko mu machnela, i tłumaczą, że on to może bo ma przepustkę...przepustki nie okazał bo nie miał, poklocic się z moim mężem i szybko odjechal (a podobno winde miał konserwowac). Mąż się tak wsciek, że odmówił przyjęcia mandatu i teraz jutro musi jechać do tych ...i wyjaśniać.
Żal mi go bo on NIGDY prawa nie łamie itp. I tak go za klamczucha i oszusta mają:(

reklama
bella ja mam takie mrowienia wieczorami ale zapomniałam powiedzieć gince mojej ale to jest bardzo nie przyjemne
a jeszcze od prawie dwóch tygodni mam plamę czerwona idzie z pod kolana w kierunku kolana i się powiększa gina nie wiedziała co to jest a mąż straszy wylewem podskórnym w czwartek ideę do dermatologa skonsultować do internisty ciężko się dostać :-(

Ostatnia edycja:
Do góry