Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no ja wam powiem że u mnie SR jest w szpitalu a i tak trzeba płacić, myśle że to średnio legalne pobierane są te fundusze ale co zrobisz. Niby szpital wojewódzki a wychodzą dziwne sytuacje, np. chcialam rodzić w wodzie, szpital jest wyposażony w odpowiedni sprzęt, na stronach nfz pisze że w szpitalu odbywają sie porody w wodzie a jednak jak dzwonilam sie dopytać to powiedzieli że nie ma takiej możliwości nawet za możliwością dopłaty.
Co do odizolowania dziecka od matki to powiem wam że moja mama jak rodzila najmlodszego brata to też miala zakaz wchodzenia do niego przez 3 dni ale wynikało to raczej ze stanu zdrowotnego mamy i młodego, więc zasadne to bylo.
Bylam dzisiaj na glukozie, ciekawe co wyjdzie wczoraj pojadłam cukierki ale licze że wszystko będzie ok bo zawsze mialam za niski poziom cukru więc może teraz będzie poprostu w normie![]()
. Też przed pierwszym porodem byłam napalona na rodzenie w wodzie, ale jak zaczęłam dociekać i dokłebnie się dowiadywać to się właśnie taka lipa okazała. A najlepsze jest to że tam gdzie mówili że można normalnie w wodzie rodzić okazuje się że jak dziecko zaczyna sie rodzić to każą wyjść z wanny bo niby wodę muszą zmienić i w tym czasie rodzi się na lądzie ;-)
) i dopiero przed 15 minutami znowu zasnęła. 
Ostatnio czytałam sobie opis porodu, który napisałam po urodzeniu Zosi - ostatnie zdania strasznie mnie rozśmieszyły w kontekście obecnej sytuacji - bo stwierdziłam, że moje dziewczynki nie będą mieć braciszka - ewentualnie zgodzę się tylko na adopcję - no i masz Ci los - wystarczyło kilkanaście miesięcy, żeby zmienić zdanie
tak to jest jak się nie zna swoich praw
p.s. upiekłam dzisiaj z Twojego przepisu ciasto marchewkowe, robiłam z połowy porcji i dodałam tylko od siebie 2 łyżki kakao - wyszło naprawdę pyszne
takie z sosikiem pomidorowym....
.
Dziś u nas w miarę pogoda, to może wstawię pościel do prania, będzie chociaż gdzie wywiesić