Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Od godziny nie śpię i w dodatku w tym domu nie ma melisy!!! Zabrałam się właśnie za przeglądanie zdjęć, bo ostatnio nakupowałam ramek i chcę jedną ścianę zapełnić fotami. Może chociaż na coś się przyda moja bezsenność. W domu pewnie już bym prała...
masz taki sam plan jak ja - jedną ścianę chcemy zapełnić zdjęciamiOd godziny nie śpię i w dodatku w tym domu nie ma melisy!!! Zabrałam się właśnie za przeglądanie zdjęć, bo ostatnio nakupowałam ramek i chcę jedną ścianę zapełnić fotami. Może chociaż na coś się przyda moja bezsenność. W domu pewnie już bym prała...

super. oby dostał kredytaaaaa kupiec zainteresowany naszym mieszkaniem!!!! Pozostaje kwestia jego kredytu- przyszły tydzień będzie decydujący!!!
ja korzystałam z chusty i byłam zadowolona. co prawda w mieście częściej wózek był w ruchu, ale często spacerowaliśmy sobie po plaży, czy gdzieś na wąskich dróżkach tutaj i wtedy to tylko chusta się sprawdzała. teraz będzie pewnie częściej w użyciu bo jak małe będzie piszczące, a starszym będzie trzeba się zająć to sobie bez tej chusty życia nie wyobrażam. no i pewnie się zdarzy, że na szybko będę chciała wyskoczyć do sklepu to wtedy też starsze pójdzie do spacerówki, a młode do chusty.Pierwsza!
Czy korzystałyście może kiedyś z tych coraz to bardziej popularnych chust elastycznych do noszenia dzieciakow? (np. LeniLamb)
Jeśli tak to jakie macie z nimi doświadczenia? A może możecie coś polecić?
Buziaki poranne
_Zuza_
chyba kiedyś padnę od tego zmęczenia!
Ja dziś już prawie posprzątałam.