annaroksana, kciuki zaciśnięte &&&&
agisan_75, 100 lat w szczęściu
a.m.g., kciuki za wizytę &&&&&, co do pieluch, to moja córka urodziła się z wagą 3 kg i uważam, że przy tej wadze na początek wygodniejsze są pieluszki 2-5 kg, a jak możesz kupić pampersy 2 w okazyjnej cenie to i tak kupuj, bo maluszki szybko rosną i będą jak znalazł.
poli, nie stresuj się, czasem lepiej poczekać ze sprzedażą, bo co nagle to po diable
martuszka5, widzę, że Twój maluch też nie słucha się jak i mój tylko, że mój miał zostać w ułożeniu miednicowym, a zachciało mu się fiknąć i jest główką w dół, buuuu
Jak jechałam na planowy pobyt na patologię w poprzedniej ciąży, to moje wierzchnie ubrania zabrał mąż do domu, a teraz jak trafiłam niemalże z ulicy, to zostawiłam rzeczy w szpitalnym magazynie i też było ok.
U nas pogoda dziś do bani

i ze spaceru nici

, nie będę szła na deszcz, bo jeszcze dołączę do grona chorych i po co mi to na same święta.
Jutro czeka mnie MEGA ATRAKCJA .... czyli powtórka testu obciążenia glukozą, bo w szpitalu stwierdzili, że powinnam mieć wynik po 1 godzinie i po 2 godzinach a mam tylko po 2 godzinach

sama glukoza mnie nie przeraża, ale ten stracony czas na siedzenie tam, a jeszcze mam KTG, które muszę zrobić po śniadaniu, czyli najpierw glukoza, później śniadanie, później odczekać i dopiero KTG, po prostu super, znów pół dnia w szpitalu, jak do tego doliczę jeszcze czas na podróż pociągiem w obydwie strony to