Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Aleee mam duszności(((((((( buuuu...
Aniu, ja czkawkę zawsze czuję w dole brzucha a Leoś leży główkowo, to ja już nie wiem jak to rozpoznać hehe. Jedynie plecki często wystają między pępkiem a żebrami.. Dziś się mam nadzieję dowiem, jak on leży.
Bella, nie bój się babo!!!! Ale Ci zazdroszczę, że już dzidzia będzie z Tobą
Bella! O matko! To juz niedługo! Ania- aż jestem w szoku że Malutka tak posłuchała. Jednak dziewczynki to są bardziej posłuszne.
Może i ja powinnam jednak zacząć tak ćwiczyć? Ale co bedzie jak mały się odwróci w dół, wpiszą mi sn, a potem znów się odkręci i będą komplikacje?
Dziewczyny, myslałam że wczoraj umrę:-(Cały dzień bolała mnie głowa, a wieczorem dostałam takiego bólu, takiej migreny że chciałam autentycznie obciąć sobie głowę :-(Migrena to dla mnie większy ból niż ból porodowy :-(
Dziś jestem jak nowo narodzona, inne dolegliwości przy bólu głowy są dla mnie niczym!
Zalamalam sie wlasnie! Ordynator patologii powiedzial, ze urodze pon.- wtorek a potem przypelz sam ordynator poloznoctwa i stwierdzila ze mala jest mala i nie ma co sie spieszyc!!!!!
Mam tkiego wqrwa ze nie wiem, nie wiem czy pytac co teraz ze mna czy juz to olac:/
Bella, spokojnie, nie denerwuj się- do poniedziałku jeszcze tydzień, zobaczysz co powiedzą w czw- pt. Sama wiesz, że nie raz gadają jedno a potem jest inaczej
Zrobiłam sobie kawę, strasznie mi słabo Ciśnienie 102/59
Bella- tak jak pisze Poli, przez kilka dni jeszcze mogą zmieniać zdanie. Na pewno wybiorą to co najlepsze dla Malutkiej. Nie denerwuj się, i tak za bardzo nie masz wpływu na sytuację, chociaż swietnie Cię rozumiem, bo tez wolałabym wiedzieć na czym stoję....