Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Cortina!
to nagroda. kurier już odebrał:![]()
![]()
W ramach nagrody ma się też umówić na parę lekcji, o których wspominałaś .No ok chciałaś filmy i obrazki, ale komisyjnie stwierdziliśmy, że ON będzie lepszym rozwiązaniem.

starsznie ci wpsolczuje bo wiem jak to jest ... pisalas cos kiedy o opreacji, to jakis nowotowr tak ?
i weź z łaski swej dziecka telefon nie strasz, bo jak wyjdzie to Ci się ODDŹWIĘCZY tym samym 

Wiesz jak jest... krążek mam założony to Ci go za wiele nie "zużyję", ale masażysta by się przydał :-) Chociaż na jeden dzień plissss! 
Już myślałam, że to dziś ten szczęśliwy dzień, ale nieeee.... Synkowi się na żarty zebrało. To taki brzuchowy berek jest. Tylko, że nazywa się "postraszę matkę" 

za to zielone już kupiłam 
ja myślałam, że one delikatniejsze/lagodniejsze niż te niebiesko zielone. nosz jak nie urok to............
GOSIA tak. pampersa. no nie mów, że śmierdzą bo ja szwagierce je kazalam kupic!ja myślałam, że one delikatniejsze/lagodniejsze niż te niebiesko zielone. nosz jak nie urok to............
mnie bolą plecy tak nisko bardzo. źle mi się chodzi i też mam dosyc...