Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
mi po cc dopiero po 48h dali kleik, taki pyszny ze zlew go zjadl ;-)Hej Dziewczyny)
Dzieki za gratulacje)
Moj porod byl zupelnie inny niz chcialam, malej po podaniu oksy spadalo tetno i po 2 takim spadku szybko zabrano mnie na cc...od decyzji do porodu minelo 12 min!!! A mi wydawala sie to wecznosc:/
Nati jest zdrowa dostala 10 pkt, jedyny minus to to ze nie mam pokarmu i mala czesto sie go domaga. Licze, ze we wtorek moze uda mi sie wyjsc)
Od piatkowego wieczoru nic jeszcze nie jadlam![]()
kto jest zdesperowany i chce rodzic ??? 

wizja siedzenia w miejscu przez 3-4 godz mnie przeraża
farba już kupiona stoi w szafce w łazience i czeka na luty

ale powtórzę się i powiem jeszcze raz-zazdroszczę Ci, że masz juz to za sobą:-)ja im bliżej terminu tym większy cykor jestem

do terminu równy miesiąc i chyba się nie dokulam, po skończonym 37tc zaczynam działać, jeszcze nie wiem jak ale pomyślę
ja też po mału rozkręcam się z pojedyńczymi skurczami. Nie wiem , czy mój maluch już stopniowo schodzi w kanał rodny, bo ciągle czuję ten nacisk na łono, a kość łonowa uciska na nogiMarta- oj, to nie mam na co narzekać! Ale dobrze, ze juz jestes w swoim łóżeczku! Ja to dopiero docenię jak wrócę do domu
a taki pyszny kurczaczek się zapowiadał