nadika nie wiem jak jest teraz byś musiała tam zadzwonić. w zeszłym tygodniu było info, że ze względu na grypę jest zakaz porodów rodzinnych i odwiedzin. może się coś zmieniło i jest tylko zakaz odwiedzin, a przy porodzie mąż może być więc trzeba sprawdzić. czy się płaci to nie wiem bo tam nie rodziłam, ale mogę w razie co siostry zapytać bo ona tam rodziła.
tu chyba żadna nie ma zamiaru rodzić na Polnej. ja gdybym była w Poznaniu to na Polną też bym pojechała tylko jeśli z wcześniakiem lub problemami w ciąży
tu chyba żadna nie ma zamiaru rodzić na Polnej. ja gdybym była w Poznaniu to na Polną też bym pojechała tylko jeśli z wcześniakiem lub problemami w ciąży

czy to nie zakłóci wyniku??????

boli boli boli i jeszcze raz boli cały brzuch po lewej stronie.. taka jakby kolka koło pępka.. jak mi po nospie nie przejdzie dzisiaj do południa jadę do szpitala bo to wariactwo! Chodzę jak pokraka bo krocze całe mnie boli.. LUDZIE!! Zośka wychodź.. czuje ją normalnie w udach chyba.. skacze mi skubana po pęcherzu, tylko czekam kiedy się osikam odruchowo ..