Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

;-) GRATULUJEMY!
albo 22 lutego
a na pewno po 18 lutego. Będę miała małego Rybka ;-) zresztą brzuch nadal wysoko, wizyta 4 lutego...myślę,że dam rade o ile wcześniej się na śmierć nie zasapię albo coś 

gratulacje!
Normalnie ludzie to mają popierdzielone w głowach. Oczywiście skutecznie mnie wybudził
, poszłam na szybkie siku i na szczęście jak się położyłam znowu to szybko zasnęłam. Całe jego szczęście, bo jakbym dalej nie mogła spać a ten by się nadal darł to bym chyba po policję zadzwoniła.Poli, a to by nie wychodziło wtedy, że miesiączkę miałaś jeszcze po zapłodnieniu? Bo ja po Twoim poście zaczęłam liczyć z nadzieją, że może.... a tu klops... bo od zapłodnienia licząc, to moj brzdąc urodziłby się nawet 1 marca
nie rozumiem?Zazwyczaj jak się liczy wg miesiączki, to ciąża "trwa" o ten tydzień, dwa dłużej. Policzyłam sobie dokładnie wg zapłodnienia, no bo datę znam
ooo mamy kolejne dzieciątko!!!
My dziś tradycyjnie u rodziców na wsi, wszytko mnie boli, ledwo chodzę:/
Oby jutro okazało się, że u Kasiadz wszytko dobrze:/
zartuje masakra taki bol
jesczez blizna w srodku po cc mnie napierdziela jakby mi ktos gwozdzie wbijal 

Poli, a to by nie wychodziło wtedy, że miesiączkę miałaś jeszcze po zapłodnieniu? Bo ja po Twoim poście zaczęłam liczyć z nadzieją, że może.... a tu klops... bo od zapłodnienia licząc, to moj brzdąc urodziłby się nawet 1 marca
nie rozumiem?Zazwyczaj jak się liczy wg miesiączki, to ciąża "trwa" o ten tydzień, dwa dłużej. Policzyłam sobie dokładnie wg zapłodnienia, no bo datę znam
![]()
Teraz to ja Ciebie nie rozumiem
No bo jakby nie patrzeć licząc 40 tygodni od ostatniej miesiączki data porodu to jest tak jakby dzień 0, ale jakby liczyć od zapłodnienia 40 tygodni to wyjdzie ten tydzień dwa więcej, czyli dzień 0+(7-14) no i nie wiem jak Ci wyszło, że licząc od zapłodnienia wyszło Ci, że rodzisz tydzień wcześniej? /może ja coś znowu źle zrozumiałam... ciąża troche ogłupia
Agaod - moje gratulacje... tak strasznie zazdroszczę..