Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Powiem jedno: śliwki zrobiły swoje:-):-):-)
Oby pomogło. Denerwuję się przed jutrzejszą wizytą
zawsze twierdziłam że szczepionka to spowodowała ale ta medyczna klika twierdzi że to nie możliwe. Tylko forsa się dla nich liczy a nie dzieci. Zawartość rtęci i metalii ciężkich w szczepionkach zawsze była za wysoka i dużo uczonych o tym mówiło i przeprowadzało badania. Ale szczepić trzeba bo ryzyko zachorowania jest większe niż powikłania poszczepienne. I cóż tu robić?!Cześć mamusie
Deizzi za mną te kluseczki już od dwoch dni chodząale zrobię może jutro
dziś dostałam wyniki genetyczne mojej córci, które są prawidłowe. Zrobiliśmy też rezonans magnetyczny głowy i też wporządku a nadal nie wiemy dlaczego córcia ma takie problemyzawsze twierdziłam że szczepionka to spowodowała ale ta medyczna klika twierdzi że to nie możliwe. Tylko forsa się dla nich liczy a nie dzieci. Zawartość rtęci i metalii ciężkich w szczepionkach zawsze była za wysoka i dużo uczonych o tym mówiło i przeprowadzało badania. Ale szczepić trzeba bo ryzyko zachorowania jest większe niż powikłania poszczepienne. I cóż tu robić?!