Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Z tego wszystkiego ze stresu w nocy już nie wiedziałam, czy dalej taki brzuch twardy, ale raczej było duzo lepiej bo nie "ciągło". Moja mama twierdzi, że ja po niej nie donoszę ciąży, ona z 3 dzieci 2 miesiące przed porodem leżała w szpitalu.. Mi już wszytko jedno, mogę nawet dziś już iść, oby dzidzi nic ni było
dwa dni miałam taki twardy brzuch wieczorem, że spać nie mogłam. Myślę, że to wzdęcia jakieś już sama nie wiem co jeść bo po wszystkim rewolucja w brzuchu. 
Dziewczynki co z tymi brzuchami naszymi?!
ja w pierwszej ciąży nie miałam żadnych problemów, moje koleżaki też super. Teraz to ciągle mnie boli, jakieś zatwardzenia, rozwolnienia ciągle cośdwa dni miałam taki twardy brzuch wieczorem, że spać nie mogłam. Myślę, że to wzdęcia jakieś już sama nie wiem co jeść bo po wszystkim rewolucja w brzuchu.
Dziś z moją córcią idziemy do kina na step up 4 już o 4 wstawała taka podniecona:-)
Poli staram się jak mogę żeby była szczęśliwa chodź czasem brak cierpiwości bo ona słabo przyswaja logikę życia. Ta niepewność o przyszłość dla niej czasem mnie załamuje i dopada smutek ale jej radoś życia i jeszcze jest taka ładna i zgrabna jak modelka
powiem szczerze decyzja o drugim dziecku podjeliśmy ze względu na córcię, żeby miała kogoś gdy nas zabraknie.
miłego dzionka i spokojnych brzuszków.

Odpoczywamy, gadamy do północy o różnych rzeczach no i zajadamy się smakołykami ;-)
Dziś robię ciasto z masą toffi z preparowanym ryżem
Mniammm