reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Luty 2013

Martuszka za braki w wiedzy wędkarskiej przepraszam i obiecuję poprawę :-D doucze się z tego i owego i jakoś to będzie. Na śledzika oczywiście chętnie wpadnę! Koniecznie w śmietanie - przekaż panu Lisnerowi :-)
a tekstem o cyckach rozwaliłaś mnie na łopatki... leżę i kwiczę :-)

Bella no właśnie też myslałam, że przechytrzę służbę zdrowia i tak zrobię, ale się okazało, że owszem... zdiagnozować Cię mogą i założyć za darmo, ale nawet jeśli jest taka potrzeba to pacjentka sama musi sobie ten krążek zamówić :wściekła/y: Oni w ramach NFZ-tu mogą mi założyć jedynie szew... za co z góry podziękuję :sorry: Jednak dziękuję, że pomyślałaś o mnie!

Na-cik łączę się z Tobą z problemem pęcherzowym. Ciągle mi się wydaje, że jest pełny i w rezultacie chodzę co chwila sobie posiedzieć i podumać na porcelanowym uchu ;-)

Gosia super, że temperatura synkowi spadła i jest już o coś lepiej. Uściski dla niego od e-ciotki ;*

Ania
za te zakupy to przez kolano i pasem po gołym tyłku! Poza tym... dawaj no tu forumowemu żulowi pomidorowej :zawstydzona/y: mam takie zachcianki ostatnio, że aż wstyd :zawstydzona/y:

Cortinko i Aniołeczku duzo zdrówka! Kurujcie się nam i wracajcie migiem do nas!

Żanetko za przyzwolenie na avatar mówię ogromne SENKJU! Jak się w końcu zdecyduję to zmienię :-D do wątku oczywiście też niebawem wrzucę mój apartament z czterema sypialniami :cool:
P.s. Numerki Ci się w nicku pochroboliły, ale to nic :-p tak też ładnie wygląda! zreszta... troszkę prawdy w nim jest :cool2:

Za wszystkie dzisiejsze wizytówki trzymam mocno kciuki &&&&

A ja Wam powiem dziewczęta, że wczoraj mnie jakaś schiza złapała i płakałam prawie cały dzień. Mężul na popołudniówce to nawet nie miałam się komu wygadać. Oczywiście wujek Google nie szczędził mi wspaniałych opowieści na temat krążków, ich zakładania i możliwości porodu... I sama sobie wkręciłam, że przecież Kubuś może się urodzić lada dzień, że jest za mały, nie poradzi sobie bidulek i takie tam. W rezultacie wyłam jak bóbr jak tylko kopnął. Swoją droga tym kopaniem chciał chyba uspokoić mamusię, żeby nie histeryzowała, a same wiecie co hormony z nami robią :eek:
No i się jeszcze muszę pochwalić odnośnie tych kopniaczków, że nasze dziecko bawiło się z mamą dzisiaj! Kopnął mnie tak, że aż brzuch zafalował więc w tym miejscu zapukałam delikatnie palcem i znowu kopnął :tak: i tak kilka razy pod rząd! A jak Małżowina moja chciała podsłuchać go przez brzuch to wyciągnął piąstkę! Najprawdziwszą na świecie ściśniętą piąstkę! Z tej całej radości nawet nie pomyślałam o zdjęciu, a jak chciałam żeby powtórzył to on już nie chciał :-( bądź co bądź syn przemówił do ojca w słowach: "ju łona fajt?" :-)

Ostatnia edycja:
reklama
No i się jeszcze muszę pochwalić odnośnie tych kopniaczków, że nasze dziecko bawiło się z mamą dzisiaj! Kopnął mnie tak, że aż brzuch zafalował więc w tym miejscu zapukałam delikatnie palcem i znowu kopnął :tak: i tak kilka razy pod rząd! A jak Małżowina moja chciała podsłuchać go przez brzuch to wyciągnął piąstkę! Najprawdziwszą na świecie ściśniętą piąstkę! Z tej całej radości nawet nie pomyślałam o zdjęciu, a jak chciałam żeby powtórzył to on już nie chciał :-( bądź co bądź syn przemówił do ojca w słowach: "ju łona fajt?" :-)

ojej! ale zazdroszczę! To musiało być przeżycie! :shocked2:

Pod koniec ciazy nie powinno się tez pobudzać cycuchów, bo też skurcze wywołuje. Podobno w "dawnych czasach" w szpitalach to stosowali na przyspieszenie porodu :-)
to jest stosowane do dzisiaj. ale chodzi o konkretne rozmasowanie sutków co podobno boli. jak akcja skurczowa nie chce ruszyć to nadal się to zaleca. jak któraś po terminie i już chce się rozpakować to można próbować też w taki sposób wywołać skurcze

Ale jak tu nie pozwalać teraz męzom glaskać cycuchów, skoro może to jedyna okazja żeby takie wielkie pomacali na zywo? :-D:-D:-D

To mój chyba jakiś nie normalny bo mu się takie duże za bardzo nie podobają i niechce żeby już rosły :-D:-D chyba się boi że obwisną, chociaż nigdy nie były duże jak dlamnie to takie średnie.

Eve super doświadczenie!!

No i masz babo placek.

Domikcw mnie z kolei dziś dopadł taki ból żołądka, że się musiałam nospą ratować. Zwlekłam się jedynie z kanapy, żeby dziewczyny z przedszkola odebrać i tyle było z moich zakupowych planów. Dobrze chociaż, że aukcje powygrywałam, więc coś tam zaliczone. Teraz będę z utęsknieniem listonosza wyglądać.

A piersi to mnie samą cieszą, choć wiem że to chwilowe i potem bieda będzie...

Ja już po wizycie :-) wszystko opisane w odpowiednim wątku.
Mąż po wszystkim mnie zabrał do restauracji i wciągnęłam cały talerz spagetti, objadłam się jak bąk :-D

AGISAN współczuje bólu żołądka. okropnośc:(

a ja zjadłam bułeczkę i żołądek nie boli:) jupi jupi pewnie małej zasmakowało i poszło gładko. zjadłabym jeszcze jogurt ale boję się że przesadzę:-D więc na dziś koniec. a tu pomarańcza i jablko kolo mnie kusi. eh...będę silna i się nie dam:)

Dzięki za życzenia zdrowia :)

Jestem laska z płaskim brzuchem tak mnie wymeczylo -1,5 kg :szok: to była jazda bez trzymanki, z małym chyba ok bo wierzga wesolo po moim pęcherzu :eek:

reklama
Obejrzałam Uwaga TVN i jestem w szoku.

świat schodzi na psy... człowiek idzie do pracy daję 750 zł na żłobek/przedszkole a tam dzieci ze związanymi rączkami, nóżkami,karmione na siłę nawet tym co zwymiotowały.

Ja bym takiej opiekunce chyba wszystkie włosy wyrwała w złosci... :wściekła/y:

O ile taki niemowlak nic nie powie to taki 2 latek już powinien dawać sygnały,że cos nie hallo, ale widać,że rodzice też bagatelizują...

Normalnie zdołowało mnie to co ujrzałam i zastanawiam się co mają począć rodzice skoro żłobki,przedszkola takie do bani, opiekunki jak nie z polecenia tez nie gorsze... albo klepanie biedy, albo życie w poczuciu,że dziecku może dziać
się coś złego, gdy nie jest pod naszą opieką :-(
Sorry, ale jakoś tak nie może mi to wyjśc z głowy jak to mówią,czego oczy nie widzą tego sercu nie żal... :no:

Zmykam się myć i do wyra na seriale mąż u brata z kolegami na meczyk się zeszli więc mam spokój...

Do góry