Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

szok, po drugiej nocy faktycznie je złożyliśmy i śpi w nowym łóżku od października bez problemu.Dziewczynki,
pewnie bedę tu mniej do Was zagladac, bo wczoraj po wizycie u gin kazała mi się zgłosić na ip na ktg (zalecenie obserwacja: albo wizyty w ip i ktg albo szpital). Myslałam że mnie nie zostawią- ALE ZOSTAWILI! I leżę sobie tutaj
Rodzić nie rodzę, nie ma żadnych objawów, a zostawili mnie bo mam dużo wód plodowych- w górnej granicy i będą kontrolować czy nie przybywa.
Obawiam się że poleże tu 2 tygodnie((((
W szpitalu jest tak gorąco (nie można zakręcić kaloryfera, ani otworzyc okna) że juz mnie głowa rozbolałakoszmarnie gorąco!!
(
wieczorem każę mu się położyć do łóżeczka i wskakuje do niego, czytam mu bajkę, a on bez problemu zasypia, a w nocy jak się przebudzi to jest kosmos, musi się do mnie przytulać i koniec. Uwielbiam jak się wtula, ale przyjdzie drugie nie możemy spać wszyscy razem, a nie chcę by wtedy poczuł się odrzucony:-(