Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Hej
Doczytam Was później...
Szczerze mówiąc dzisiaj był ten moment kiedy stwierdziłam,że mam serdecznie dosyć tej ciąży i wszystko mi jedno,że jest styczeń i niech go wyciągają!!!!!!!!!
Nie mogę oddychać! Dosłownie się dusze! Serce zaczyna mi walić jak oszalałe, puls leci w górę! Nie jestem w stanie leżeć na plecach a gnój w każdej innej pozycji się kręci i tez nie mogę spać! Jak położyłam się na prawym boku na chwilę to dostałam takiego kopa,że aż się popłakałam!
Ciąża jest nie dla mnie!
PATIK najlepszego z okazji rocznicy:* miłego swietowania
MARTUSZKA no ale się Twój M stara. miło nie? brawa dla niedo. z glodu nie umrzesz, a szpitalne jedznie wiesz jake jest...
BELLA jak tam??
NACIK jeszcze trochę i koniec męki będzie.
księdzu sprawnie poszło. obiadek zrobiłam. ogorkowa i schaboszczak ale z miłą chęcią wproszę się do POLI na placki
Poli. Ja się chyba też zaraz wezmę za placki
Tylko boję się, że mnie dopadnie mega zgaga jak wczoraj. Jeszcze czegoś takiego nie doświadczyłam. Coś jakby bóle zamostkowe oprócz zwyczajowego palenia.
Na_cik. Ja wczoraj przeżyłam takie ciążowe załamanie nerwowe. Co zrobić? Ja dni skreślam i mam nadzieję na nieco skrócony "wyrok".
o matko! Jak mi gorąco! w domu śpię przy zakręconych kaloryferach, w ciązy ciągle mi gorąco, ale tutaj to jakas masakra chyba bede monotematyczna i tylko o tym bedę pisać. Acha- i o łózku, przez które jestem polamana i juz wogóle prawie nie chodzę
Nie pisać mi tu o jedzeniu!!! Zamorduję!!
Podali mi tu zupę- nie wiem jaka, domyslam się, że pieczarkowa bo jakiś okruch ciemny pływa, lekko podobny do plastra pieczarki.....