Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
wiem, że to dość drogie badanie, ale dokładnie nie wiem bo ja sama nie zanosiłam wymazu' ale na bank onad 50 zł..Wymaz trzeba trzymać w lodówcedziewczyny mam pytanie. Robiłyście badanie na GBS? Bo mnie ginek zrobił wymaz i mam z tym iść do laboratorium...orientujecie się może ile mniej więcej to kosztuje? i jak mam to przechować do jutra tą próbkę? Czy są jakieś wymogi co do temperatury itp? Bo z wrażenia nie dopytałam lekarza...

moja brzucholinka tak zaczęła fikać, że ktg dwie godziny robili. Teraz śpi. Powinnam wyjść po 24 h ale zobaczymy jutro. Jakieś skurcze sà ale to porodu raczej nie wywoła więc oddaje srebro bez bicia
słusznie prawi - polać jej:-)co tam lubi (soczek marchwiowy, woda niemoralna, herbatka na laktacje hheeeh)dziewczyny wy tu o srebrze, a tak naprawdę każda poprzez poród zasłuży na złoto!!!! i bez znaczenia jest to czy będzie to cc czy sn i czy jako pierwsza urodzi z naszego grona czy jako ostatnia![]()
słusznie prawi - polać jej:-)co tam lubi (soczek marchwiowy, woda niemoralna, herbatka na laktacje hheeeh)
jak przeczytałam posta kasiadz to te same słowa przyszły mi do głowy - a więc Twoje zdrówko:-)
ja też zanosiłam na następny dzień i trzymałam w lodówce a płaciłam ok 30zł, nie wiem od czego te ceny zależa. Może od tego czy był pobierany tylko z pochwy czy też z odbytu.dziewczyny mam pytanie. Robiłyście badanie na GBS? Bo mnie ginek zrobił wymaz i mam z tym iść do laboratorium...orientujecie się może ile mniej więcej to kosztuje? i jak mam to przechować do jutra tą próbkę? Czy są jakieś wymogi co do temperatury itp? Bo z wrażenia nie dopytałam lekarza...