Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Wybaczcie że pisze tak rzadko ale jak jestem na urlopie to nie mam czasu na nic moja bratowa jak pracuje to moja mama zajmuje się ich dzieckiem i przyjezdzają do nas żeby nie siedział w mieszkaniu i by się pobawili z moim synkiem (kuzynostwo). DObrze że mama jest to mi pomaga. Dziś mnie coś zęby bolą.
monikamarcina - fajnie że wreszcie masz l4, Ja od 1 września idę do pracy bo musze dostać umowę na rok żeby dostać macierzyński ale chce isc tylko na 6mc macierzyńskiego żebym utrzymała prace. Ale o tym musze pogadać z dyrą. dominikasw witaj
dorex3 pewnie idz na l4 przy rocznej córeczce i ciąży to masz co robić
A pracować chce jak najdłużej się da chyba że w pracy mnie wywalą na l4.
Hej, nie wiem, czy jeszcze ktoś pamięta o moich rozterkach, ale udało mi się powiadomić telefonicznie mamę i zaskakująco dobrze zareagowała. Kwestia niezdanego egzaminu też się wyjaśniła, więc pozytywnie... dolegliwości mi już przeszły, jedynie zmęczenie dae się we znaki;-)
Jestem w szpitalu czekam na badania usg prenatalne. Z ta przeziernoscia to sie nie denerwujjcie ja w 1 ciazy mialam chyba 4, 5 jakie my przezywalismy koszmary a to dlatego ze byl badany w 12 tyg i kosci nosowej tez nie bylo widać wiec 2 marker do ZD. Teraz na to patrze troche brzuszka naczej. Mialam nawet skierowanie na amniopunkcje ale nie zdecydowalam sie. I dobrze. Dziecko zdrowe
ja już w pracy ale coś czuję że ja dziś więcej na necie posiedzę niż popracuję ale dzis za dużo na szczęście się nie dzieje:-)
mdłości nadal męczą a to już 15 tc.... mam nadzieję że tak nie zostanie do końca
Tak Dorcia, mama sie wrecz spodziewala, ze to sie musi stac hehe
milego dnia Dziewczyny! musi byc w moim przypadku lepszy od nocy-komary zrobily doslownie nalot. Od wieczora do ranka wytluklam 9!! maz sie wkurza bo swiatlo zapalam, jego w ogole nie gryza, malpy wredne, tylko mnie i corcie. Znacie jakies naturalne sposoby przeciw komarom? nasza sasiadka ma krzak pomidora pod oknem i ponoc zadnych nieproszonych gosci. Ale na to w tym roku za pozno