Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wrrrrr znów zjadło mi posta :-/
EstiiG witaj :-)
Wrocilysmy po trzygodzinnym spacerze. Dopiero po dwóch godzinach chodzenia padła w wózku i spała raptem 45min, ale dobre i co :-) Za to mnie dzisiejsza trasa przerosła, wróciłam cała obolala z twardym brzuchem, a jeszcze postanowilam dorobić duszone patisony do obiadu i masakra, dopiero teraz mogę się położyć i odpocząć. Ech takie trasy nie robiły na mnie wrażenia nawet po porodzie, a teraz co? Ledwo doszłam. Mała poszła teraz z tatą jeszcze na godzinę pobrykac po placu, więc mam chwilę spokoju dla siebie :-)
Mam nadzieję, że na najbliższej wizycie dostanę zgodę na jakieś ćwiczenia i trochę ruchu, bo marnie to widzę :-( Chodzi mi po głowie choćby nordic walking. Próbowała może któraś z Was?
Kasiu, na szczęście w tej ciąży mam mniej wrażliwy wech, ale za to wiele bodźców wzrokowych wywołuje u mnie odruch wymiotny.

Kasiu w tesco bardzo czesto mozna spotkac przeceny ubran. Ja niedawno kupilam dwie pary body jedne dl rek a drugie kroki po 3.70 za sztuke. Wczoraj kupilam trzypak rajstopkow dla malej za 26 zl. Bardzo czesto sa wyprzedaze pajacow i bodow takich w paczkach. Latem widzialam 5pak body na ramiaczka za 18 zl