Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Monia to i tak wydaje mi się ze Twój je więcej niż mój, mój np. pomidorów , pieczarek, grzybów nienawidzi , grzyby zje tylko zmielone i tylko w pierogach od jego mamy inaczej nie tyknie. zadnych fasolek , prościej mówić co je to z zup rosół i żurek, a z dan to ogólnie wieprzowina jak golonka ,żeberka , schabowy, i uwielbia mielone noi kaczka od mojej mamy, jemy jakiś drób jak indyk, kapusty kiszonej nie lubił ale polubił jak zamieszkaliśmy razem. ogólnie to ciężko było na początku bo u mnie w domu a u niego inaczej się gotowało ale znaleźliśmy kompromis, ale jak mi się chce krupniku co mój nie tyknie a dla siebie 2 talerze gotować to bez sensu to telefon do mamy i robi czy fasolke moi rodzcice bardzo lubia wiec ja nie gotuje tylko mama robi więcej i dzwoni zebym odebrała![]()

U nas zupy też ciężko idą - mało jest zup które mój M zje, więc często robię w małym garnuszku dla siebie i Julki i mamy na dwa dni
Dziewczyny oszalałam - poszłam dziś do dentysty zrobić jednego zęba - zrobiłam 3 szt i oczywiście wyszłam z lżejszym portfelem o parę stówek....
Ale to sobie w grudniu odpuszczę już borowania a te najważniejsze już mam zrobione![]()