reklama

Luty 2015

Cichac18 tylko pozazdroscic takiego męża i teściów;) fajnie ze jakoś cie rozweselili.

A tak wogole to życzę z całego serducha wszystkim przyszłym mamusiom zdrowych pociech i lekkich porodów nie zapominając juz o CC żeby wszystko obyło się bez wszelkich komplikacji;) i ogółem wszystkiego najlepszego w nadchodzącym roku;D

reklama
Dziewczyny, wszystkiego dobrego w Nowym Roku!

Cichac, jaki piekny gest! Mój dziś odwiedzil nas na chwile bo moj ojciec go popedzal, takze wiecej czasu spędziny ze soba podczas odwiedzin jutro :( jest mi cholernie zle psychicznie, nienawidze pobytów w szpitalach a do tego nie chce by Mala wychodzila tak wczesnie... bylam jednak nastawiona na ten luty, a tu okazuje sie, ze az kilka tygodni moge spędzić na patologii... bardzo mi sie to nie podoba :(

Musimy być silne. Ja od dwóch dni nie miałam skurczy ale jak się zestresowalam tym ze zostaje to już malutka fikala ostro i na ktg widać było skurcze. Stwierdziłam ze nie mogę się teraz przejmować niczym innym. Najważniejsza musi być teraz Tośka.

Szczesliwego Nowego Roku, spokojnych porodow, cc bez komplikacji, dzieciaczkow jak najmniej problemowych i bezkolkowych.

Cichac, Made wy spedzilyscie sylwka w szpitalnych lozkach ja w domowym. Tak sie paskudnie czulam od wczorajszego wieczora ze szok. Zoladek mnie boli, wymiotowalam i na dodatek jesszcze biegunka. Tak ze ja nowy rok przywitalam jak nigdy wczesniej.

reklama
Cześć dziewczyny :) chyba wszyscy jeszcze śpią po szampanie :)
Mam nadzieje ze wszystkie wkroczyły w 2015 w dwupaku i niedługo zacznie się wysyp noworocznych dzieci :)
Anulfka a może to już jest te słynne oczyszczanie organizmu przed porodem?
Daj znać jak się czujesz!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry