Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ja nie śpię..znaczy jeszcze nie śpię..mam nadzieję się zdrzemnac chociaż trochę bo na 11 jadę na usg..I będzie ciężko jak wsiade w auto bez snu całą noc :/
Może tak mnie organizm przygotowuje do dziecka bo przed ciążą to i do 14 potrafiłam spać [emoji6] a raz nawet przy wiertarce w jednym pokoju w co mój K. nie mógł uwierzyć[emoji38]
No to bardzo dziwne przygotowania by byly. Teraz powinnas spac na zapas hehehehe. Bo nie wiadomo jaki egzemplarz Ci sie trafi.
Oby nie taki jak moj syn, ktory jeszcze mial ponad 4lata i wcinalw nocy butlei nie przesypial nocy.
Ja sikam z zegarkiem w ręku co 45minut..A po porodzie byłoby tak samo.Jak wstanę do młodego to się rozbudzę i nie usnę ponownie..no chyba, że będę wymęczona i będę zasypiać w locie do poduszki
Ja pitole, znow mi sie uaktywnila bezsennosc, podejrzewam, ze jak i u Zor cos w stylu podswiadomego stresu.. z dwie godziny juz w lozku sie kulam wiec wstalam na herbatke.