Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
No dokładnie bo jeszcze rok temu ciężko nam było zaplanować z kimś wakacje bo a to nie chcą gdzieś lecieć bo dzieci itp. i koniec końców lataliśmy sami a teraz do wyboru do koloru , już grudz i stycz rozpakowane tylko ja i marzec został Moja mała będzie miała adoratorów bo same chłopaki i dziewczyny mówia ze każda chciała córke a tylko nam się udało:-):-)
Mój m wczoraj zainteresował się tematem forum tzn czy my dalej będziemy pisać jak już urodzimy czy nam ktoś to skasuje bo mówi pewnie fajnie potem się podzielić jak z dziećmi sobie radzimy
Ladyli mój Mąż dokładnie ten sam temat poruszył ostatnio
co będzie z forum jak już urodzimy ;-)
u mnie za oknem śnieg, od wczoraj sypie non stop
ja wiedziałam że tak będzie, że co raz bliżej terminu to wtedy zacznie sypać...
jakby nie mogło być na odwrót
Cześć dziewczyny. Ja to się boję tego karmienia piersią. Mam w ciąży bardzo.wrażliwe i na sam dotyk podskakuje. Mam nadzieje ze przejdzie po porodzie bo planowałam karmić naturalnie.
Tez chce juz urodzić. Ale niestety nic się nie zapowiada
U mnie tyle śniegu spadło ze nie wiem jak ja do gina we wtorek dotrę.
U mnie dwie znajome zaszły niedawno w ciążę wiec na razie służę im za guru przechodzenia ciąży
Witajcie
U nas śniegu brak póki co ale też się obawiam że na poród będzie śnieżnie i zimno ;-)
Na dzisiaj brak planów, także pewnie spędzimy w końcu razem trochę czasu;-)
Mała Basia walczy bardzo dzielnie!! Choć ciągle jest pod tlenem. Made czuje się świetnie, działa intensywnie z laktatorem żeby pobudzić laktacje. Odezwie się na forum jak sytuacja małej się ustabilizuje. Dziękuje za kciuki i pozdrowienia ;-)
Angel dzieki za wiesci
U Nas sniegu napadalo, wiec po obiadku na sanki i do tesciow
Noc okropna, boli mnie wszystko, do tego ciagle uplawy i parcie na pecherz ;((