reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Luty 2015

Andzia witaj. No to pocieszylas mnie i to bardzo ze u ciebie zarodek tez byl malutki. U mnie serduszko tez pulsowalo na monitorze.

Sandrusia jak test?

reklama
Jednak jutro będę testować, chociaż nie wiem czy jest sens. Bo w nocy przyszła normalna @ , nie spałam do 3 rano , boli mnie cały czas brzuch :(

Jestem załamana :(
Powoli tracę nadzieję, że Natan będzie miał teraz rodzeństwo .
Myślałam , że po porodzie łatwiej zachodzi się w drugą ciąże. O małego staraliśmy się pół roku .

A może któraś z Was ma nieregularne cykle? Moje są od 28-31 , więc dużej odległości nie ma.
Może to jest mój problem do zajścia w ciąże ? Bo przy nieregularnych cyklach ciężko obliczyć dni płodne.

Ostatnia edycja:
Sandrusia spokojnie. Jestes taka młoda ze jeszcze zdążysz z dzidziusiem. Po 4 miesiącach starań naprawde nie masz sie czym martwic.
A takie cykle jak twoje to nie sa nieregularne.
Troche luzu i napewno sie uda.

Jednak jutro będę testować, chociaż nie wiem czy jest sens. Bo w nocy przyszła normalna @ , nie spałam do 3 rano , boli mnie cały czas brzuch :(
Szkoda :-(
Sandrusia spokojnie. Jestes taka młoda ze jeszcze zdążysz z dzidziusiem. Po 4 miesiącach starań naprawde nie masz sie czym martwic.
A takie cykle jak twoje to nie sa nieregularne.
Troche luzu i napewno sie uda.

zgadzam się w 1000% Sandrusia wyluzuj ciesz się z synka a drugi dzidziuś na pewno się pojawi, na pocieszenie dodam że na córcię trzy lata czekałam, tyle było starań teraz uwinęłam się w rok z chaczykiem ;):confused:

HEH tak wyszło ostatnio był termin na 17.02 urodziła się 25.02, teraz z miesiączki 5.02. wychodzi z pierwszego usg 8.02 pewnie jeszcze będzie się zmieniać :)
Dobrze, że przynajmniej będzie inny znak zodiaku ;-)

Anajj i Hanaśmietana witajcie :-)

MadziaSek myślałam, że na takie rzeczy mam jeszcze czas..także mnie zaskoczyłaś.. :szok:rozumiem, że zwykłe balsamy nawilżające są beee:confused:

Cześć dziewczęta:)
Jestem po usg, widzieliśmy z Mężem malutkiego Robaczka i bijące serduszko. Niesamowite uczucie :)
Jest to moja pierwsza ciąża, a termin to 5.02

Pozdrawiam

A ja sie w pierwszej ciąży niczym nie smarowalam i nie mialam ani jednego rozstepu.
Moim zdaniem jak mają być rozstępy to będą i kremy nie pomogą...ale napewno też nie zaszkodzą ;-)

reklama
Co do rozstępów - w pierwszej ciąży miałam od 5 miesiąca na brzuchu , ale wszystko znikło i niczym nie smarowałam. Na biuście zostały mi .

A może testy owulacyjne ? używała któraś z Was ?

Do góry