reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Luty 2015

reklama
Dzieki, koshka. Poki co chyba jestesmy uratowani, az chce sie zyc po nocy bez komarow (choc tym razem po lozku latala corka, w nocy sie obudzila i nie mogla zasnac)
Monikamarcina wypoczywaj ;)

witajcie:)

U mnie komarów nie ma, a i tak coś często w nocy nie mogę spać:/ dzisiaj jeszcze zaczeła mnie w nocy boleć głowa i krew poleciała z nosa.
Teraz na szczęście wszystkie dolegliwości odeszły. Mam nadzieję, że dzisiaj będę miała spokojniejszy dzień niż wczoraj:)

Miłego dnia:)

U mnie komarów póki co jakieś śladowe ilości, ale jedziemy w przyszłym tygodniu do moich teściów na wieś i coś czuję, że ta bezkomarowa sielanka się skończy... :rofl2:

Czesc,

U mnie komarow duzo, zawsze bylo duzo. Mutanty jedne. Jak ugryzie to od razu czuje dretwienie. W domu ich nie ma, mamy moskitiery i odstraszac elektryczny.

Chodze jak zoombi, takie burze w nocy byly ze spac nie moglam... Ehhhhh

Mam pytanie do dziewczyn z Wawy. Czy znacie jakas fajna restauracje z lekkim jedzonkiem i romantycznym nastrojem na Starym Miescie, Rynku?

Hehe ;) znowu wracaja upaly ;)

Biore sie za sprzatanie.
Polecam Wam ksiazke "ciezarowka przez 9 miesiecy" autor kaz cooke. Fajnie, ze smiechem przedstawiony tydzien po tygodniu ;)

U nas też upały, w sumie to nie ustające:/ mogłoby troszkę popadać. Dzisiaj wyjątkowo udało się przespać całą noc:) Czy Wy też czujecie się zmęczone mimo przespanej całej nocy???

reklama
Anikaaaa mnie już przeszło "wieczne niedospanie" , ale jak się położę wieczorem do łózia to nie upływa minuta a ja już śpię !

U mnie też upały wróciły ... wczoraj jeszcze chłodniutko było - a dzisiaj ... upał !

Do góry