Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
u mnie też na plusie sporo bo już +6 kg...:-) ciekawe jak to się skończy, z Alą w sumie w dniu porodu miałam +9 ale teraz coś czuję że do 12 kg to spokojnie dobiję
u mnie dziś o 5 córcia się przebudziła, wylazła sama z łóżeczka i wgramoliła się do nas do łóżka pomiędzy nas i po prostu zasnęła o 7:20 musiałam na śpiocha do babci ubierać:-)
Witam sie i ja znow po 4 sie obudzilam. Corcia zasnela a ja juz nie... ale za to rysowalam liscie bluszczu bo chce zrobic dekoracje okienne, wiec relaks
u mnie Adela tez kopie do srodka, smyranie niemalze w pochwie jest zabawne
Cześć dziewczyny Ja mam z kolei inny problem - przed 10tą nic nie jest w stanie mnie z łóżka wygonić! Nawet siku idę robić z zamkniętymi oczami i dalej spać!! Z jednej strony się cieszę, bo przynajmniej się wysypiam, a z drugiej jak się mały urodzi to nie wiem jak ja będę do niego wstawać!!!
Miłego dnia!