Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ewka zapraszam do mnie, możesz coś ugotować mi się totalnie nie chce.nic,nawet sałatki robić. Na obiad zestaw z KFC.
Mąż sobie na kolacje kaczkę piecze a ja to chyba na frytkach skończę.
Made Cichac współczuję wam tego szpitala. Dzielne z was mamuski dacie rade. Jutrobjuz nowy rok i wszystkie rozpakujemy się w najblizszym czasie. A wy juz bedziecie mialy malenstwa gdy my ciagle czekac bedziemy...
Zor to jednak dres odpada, mam nadzieję, że coś wykombinujesz cichac, made myślami jesteśmy z Wami, trzymamy kciuki i razem o północy pomyślimy życzenia;-)
Musze się pochwalić. Fakt ze musze zostać w szpitalu na sylwestra troszkę mnie zdolowal. Jednak mój mąż staną na wysokości zadania. Dostałam od niego zielonego krokodylka żeby mi smutno nie było. A najlepsze było to ze kazał mi się ubrać w szlafrok i podejść do okna a tam treściwie odpalili dla mnie fajerwerki;-) rozplakalam się z szczęścia. Humor troszkę lepszy wiec ta noc nie będzie taka zła :-)