reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Luty 2015

reklama
Ja moją Ige urodzilam w pełnię ;) i było jeszcze 5 porodow tej nocy wiec coś w tym jest....nastawiam się na 3.02 to drugi dzień pełni ....trwa 3 dni od 2-4.02. Więc dziewczyny zbieramy się hih.

Mi położna powiedziała, że dzieci rodzą się przed lub po pełni, taka natura. Podczas pełni jest za jasno - w sensie patrząc się na zwierzęta, to jest mniej bezpieczny czas ;-)

Elcia hehehehehehe ja codziennie w nocy boje sie wstac, zeby mi nic nie peklo hehehehe
A 3 mam wizyte u gina, ja moge urodzic dopiero 5 po 13. Bo o 11 mam paznokcie heheheheheeh

Monika tez mam wizyte 3-go panokcie sama zrobię jutro zeby byly ładne .... wiec naprawde moge juz ,w nocy mialam skurcze.....3razy wstawałam i mnie czyscilo...ale ok 2wyciszyly sie. Teraz idę się szykowac na ktg do szpitala. Dam znac co i jak.
Mam pytanko czy tez macie takie koszmarne sny ja obudzilam się dzis zaplakana....najgorzej ze realistycxny ten sen i obudzic się nie moglam.

No dziewczyny ja nie mam teraz czasu rodzic, 2 mam laryngologa z mlodym, 3 gin, 5 paznokcie., no i mam mala luke miedzy 6 a 10 kiedy moge.. bo 11 dentysta z mlodym

Ja tez.jutro wizytuje i ktg :-) Co do pelni to nawet nie wiedzialam. Ja chce dotrwac do 7 bo bedzie w pracy polozna z ktora rodzilam Miska i super poszlo.
Ja tez dzisiaj koszmar mialam nad ranem :-( snilo mi sie ze malej nie widziałam po porodzie a potem jak doszlam do siebie to sie okazalo że cos jest nie tak i mala jest w gipsie... I nikt mi nie dal nawet znać co z nia. Na szczescie juz bylo rano to nie musialam sie męczyć z ponownym zasypianiem.

Monia no to zobaczymy czy dzidzia bedzie respektowac grafik mamusi ;-)

A moj maz patrzy na kalendarz ze.to luty i przerażony do mnie mowi że to JUŻ!!! :p Cos nawet o skladaniu lozeczka wspomniał chyba ze strachu :p

reklama
Moja czwartkowa wizytę tez przełożono na poniedziałek. Z dnia na dzień jest coraz gorzej z samopoczuciem. Dobrze ze luty juz się zaczął :-D

Do góry