Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Cześć Długo mnie tu nie było. Urodziłam SN 6 lutego silnego zdrowego synka Marka, ważył 3750 i mierzył 57 cm. Cycamy się ale jest troszkę marudny uwierzcie rosną mu już ząbki. Pozdrawiam i życzę zdrówka.
Hej. Dopiero przeczytalam Wasze odpowiedzi. Przez ten czas 2 razy przeszlam zapalenie piersi z temperatura ponad 40st...laktacja spadla masakrycznie, wiec juz raczej mimo moich ogromnych starań nie uda mi sie przejść tylko na cyce..pocieszam się tym ze Miloszek pięknie rośnie i ma się dobrze:-) choc moje poczucie wlasnej wartości jest na minimum...heh...co zrobić..skoro urodzić normalnie nie moglam to czemu niby moglabym karmic normalnie..ech..
Hej kiedys udzielalam sie sporo tu na forum 5 lutego urodzilam synka Oskara przez cc czy moge dolaczyl do grupy zamknietej oraz jezeli istnieje grupy na facebooku ?
Hmm sporo tu na forum to udzielaly się wszystkie dziewczyny które jeszcze w ciąży dołączyły do wątku zamkniętego :-) karolajna ja cb też wogole nie kojarzę także nie gniewaj się.