Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Hej oki narazie . Jutro gin zalozy mi karte ciazy i wpisze wynik . Maluch mial 16maja 11mm i serduszko pieknie bilo . Ciaza zywa [emoji7] . Jutro zastanawiam sie czy bedzie robil usg czy nie skoro w poniedzialek robil . Musi co wizyta spraedzic czy to za czesto ?
raczej nie bedzie robil, ja nie mam co kazda wizyte super, ze sie wszystko dobrze rozwinelo
z rzeczy, ktore cie moga czekac moje dziecko jest ulozone poprzecznie - glowka z prawej stopki z lewej troche jak rogal dookola przegrody i ciezko stwierdzic czy w ogole da sie rade przekrecic, wiec prawdopodobnie skonczy sie cc
aha i przez to, ze jest wada anatomiczna brzuch mi czesto twardnieje i szyjka zmiekla wiec musze duzo lezec, no ale narazie nic zlego sie nie dzieje wiec nie ma co panikowac
No ja uwazam na siebie i praktycznie tylko leze wyjatki jak musze gdzies wyjsc . Jak bede miec zdj maluszka to pochwale sie . Rzucilam prace duzo odpoczywam i dbam o siebie to i rozwija sie nasze szczescie . Czuje sie szczesliwa (nie liczac wymiotow [emoji14][emoji12])