Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Remeny na prawdę Ci to smakuje?? Ble ble ble!!! Ja bym tego nie mogła zjeść. To takie samo paskudztwo jak rodzynki i oliwki- na samą myśl mnie ciarki przechodzą
Uwielbiam marchewke z jablkiem!! Rodzynki tez :laugh:
Oliwki rzeczywiscie ble ble
A te frykasy dlatego ze postanowilam NIE JESC SLODYCZY! Zadnych Grzeskow, czekolady Wedla ze skorka pomaranczowa, Kinder Bueno (jestem uzalezniona), zadnych Snickersow (zdrowe bo maja orzeszki )
Od dzis bede sie zdrowo odzywiac.
No to ja maniaczka jablka z marchewką. Remeny u mnie bedzie jutro bo mi chlopaki zastrajkowali po tygodniu jedzenia takiej samej surowki. No ale na jutro nie mam nic innego, więc huurrrraaaa!
a może jakiś pomysł na drugie danie? Bo ja już nie mam weny (oprócz surówki oczywiście )
ja jutro robię kotleciki z piersi kurczaczka obtaczane w jajku, bułce tartej i w parmezanie ;-) do tego ziemniaczki z groszkiem,cebulką i majonezem mniam mniam i marchewka z rzepą ;-)