reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

MACIERZYńSTWO OD QCHNI, DIETY

reklama
:) ja dzis namowilam tesciowa na serniczek, tak sie tu naczytalam o ciastach ze nie dalo rady odpuscic :D

tylko ta zgaga mnie dobija :mad:

a ja mam ostatnio mega ochote na rybkę wiec zrobie sobie pangę ;) i ziemniaczki w mundurkach z twarożkiem czosnkowo-szczypiorkowym
a do tego surówka z białej kapustki ;)

kurcze u mnie zgaga była chyba z 4 razy przez całą ciąze i to mega leciutka była - według przesądów moja Olcia bedzie łysa jak kolano ;D

aneta998 pisze:
Madzia a mozna te wszystkie skladniki mikserem potraktowac???
czy ubijamy jaja z cukrem recznie???

Jasne, że mikserem :). Przepraszam, że ja tak powoli odpowiadam, ale wychodze z wyra tylko jak mnie natura wzywa :).

chory6jt.gif

Slyszalam, ze w czasie karmienia piersia mozna spokojnie wcinac jabluszka, ze nie uczulaja. Tymczasem ja zjadlam wczoraj 3 i myslalam, ze mi rozerwie brzuch. Takie mialam cholerne bole i klucia, ze chyba sobie te jabluszka odpuszcze, tylko jakie tu jesc inne owoce, zeby nie szkodzic maluszkowi i zeby byly w miare dostepne?

reklama
Do góry