• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

MACIERZYńSTWO OD QCHNI, DIETY

no to jest sposob Dydek.... dzisiaj mnie juz nie boli ale nie chce chwalic dnia przed zachdem slonca......za to petitki i cukier wyszedl mi dzisiaj bokiem......lece dzisiaj po glicerynowy czopek....ojej tutaj taki temat o karmieniu a ja takie tematy...przepaszam

reklama
ja kiedys wylezczylam sie z chorego pecherza sokiem z zurawiny, ona nie jest pestwkoa wiec i chyba malnstwu nie zaszkodzi....ale z drugiej strony lek zawsze szybciej dziala....pytalas sie gina czy mozna go brac jak seie karmi?

Pytałam się tylko w aptece. Pani mówiła, że raczej można. Ale Paulinka ma dopiero 3tyg. i nie mam pwności. A przy karmieniu cieżko sie gdzieś wyrwać, a przede wszystkim do przychodni- gdzie trzeba czekać :( . Ale masz rację sok żurawinowy nie powinien zaszkodzić. A z tym uroseptem jeszcze poczekam z tydzień- to juz będzie miesiac maleństwa.

Czy któraś z Was popija np. kawę typu 3w1.
Kawoszką nie jestem, ale smakowo bardzo mi ona odpowiada, tym bardziej przy tak mało urozmaiconej diecie. ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry