reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

MACIERZYńSTWO OD QCHNI, DIETY

no to jest sposob Dydek.... dzisiaj mnie juz nie boli ale nie chce chwalic dnia przed zachdem slonca......za to petitki i cukier wyszedl mi dzisiaj bokiem......lece dzisiaj po glicerynowy czopek....ojej tutaj taki temat o karmieniu a ja takie tematy...przepaszam

reklama
ja kiedys wylezczylam sie z chorego pecherza sokiem z zurawiny, ona nie jest pestwkoa wiec i chyba malnstwu nie zaszkodzi....ale z drugiej strony lek zawsze szybciej dziala....pytalas sie gina czy mozna go brac jak seie karmi?

Pytałam się tylko w aptece. Pani mówiła, że raczej można. Ale Paulinka ma dopiero 3tyg. i nie mam pwności. A przy karmieniu cieżko sie gdzieś wyrwać, a przede wszystkim do przychodni- gdzie trzeba czekać :( . Ale masz rację sok żurawinowy nie powinien zaszkodzić. A z tym uroseptem jeszcze poczekam z tydzień- to juz będzie miesiac maleństwa.

Właśnie przegrałam zdjęcia z aparatu, no i nie mogłam się oprzeć - musiałam zmienić zdjęcie ;D

Czy któraś z Was popija np. kawę typu 3w1.
Kawoszką nie jestem, ale smakowo bardzo mi ona odpowiada, tym bardziej przy tak mało urozmaiconej diecie. ;)

reklama
Do góry