reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

MACIERZYńSTWO OD QCHNI, DIETY

Mika można jeść, ale w "przyzwoitych" ilościach. A 3 to chyba troszkę dużo jak na ciążę i karmienie. W końcu surowe jabłuszka moga powodować wzdecia. Obżarswto nie poplaca ;)

reklama
O kurde niezła kolacyjka Kachna.

A ja właśnie bułeczkę zjadłam z kurczaczkiem faszerowanym, bo sobie przypomniałam, że ja nie jadłam kolacji...

krakersy to jez bym zjadła :)
póki co musze zadowolic sie kanapkami z serem wedzonym i chrzanem :laugh:
jakos mi sie upodpbania zywieniowe zmienily ostatnio

Misia, jak ja bym zjadla jablko i popila maslanka to bym chyba umarla z bolu brzuszka! :D
A 3 jabluszka przez caly dzien to nie przestepstwo.

Po prostu moj zoladek i cala reszta sie rozregulowaly

Mika przecie ja zartowała, że to przestepstwo. Ale przy karmieniu niestety mogą być sensacje z dzidzią nawet przy 3 jabłuszkach :(

No, a ja rozpoczęłam akcje gotowanie i zamrażanie. Na razie zrobiłam pierożki z mieskiem i się mrożą. Po porodzie bedą jak znalazł. ;D

reklama
Spoko Karola7, przeciez sie nie gniewam. :)

Tez bym chciala robic i mrozic, ale nie mam na to weny, ani tak pojemnej zamrazarki.

Przez pierwsze tygodnie bede sie usmiechac do Mamy i babci, ktore mieszkaja pietro nizej lub zapedze meza do garnkow.
NIEE.. po niezbyt dlugim zastanowieniu stwierdzam, ze ta druga opcja jest chyba malo realna.

Do góry