pkowalska87
Fanka BB :)
Staniki chyba najlepiej kupić pod koniec ciazy jeszcze pewnie sporo biust nam sie zmieni
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Cieszę się, będę stopniowo pisać co mi się przypomni
Co do noszenia i pielęgnacji to ja lubiłam filmiki na yt z Pawłem Zawitkowskim. Bardzo przystepnie mówi i pokazuje. Wiem, że faceci fo lubią bo łatwiej i szybciej obejrzeć niż cały poradnik czytać ;p
Jeśli zamierzacie rodzić z partnerem/kimś z rodziny to niech ta osoba spakuje torbę do porodu. Niby banał, ale zazwyczaj mamusie wszystko robią po swojemu a to nie one będą wyszukiwaly w tprbie ciuszki i pieluchy dla nowo narodzonego
Co do przygotowania siebie do porodu to ja jestem po "szkole św Zośki"także masaże krocza olejkiem migdałowym, picie naparu z liści malin i łykanie wiesiołka na kilka tygodni przed porodem.
To oczywiście musicie uzgodnić ze swoimi lekarzami (wiem, że wielu w to nie wierzy). Ja nie mogę do końca ocenić bo miałam vacum ale zmiekczeniem mojej szyjki przed porodem się kilku zachwycalo![]()
a możesz wyjaśnić skąd te pomysły? nie słyszałam o tymczytam początek może dalej ktoś o to pyta jak tak to cofam pytanie
![]()