Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

:-)
ale padł Nam komp i dopiero dzisiaj podłączyliśmy nowiusieńkiego więc teraz będę na bieżąco. 
zgłosiłam do sprawdzenia...Witam niedzielnie...
U mnie jakoś pomalutku i do przodu...
Jutro wizyta u doktorka...
Mam nadzieję, że z Maluszkiem wsio dobrze:-)
Dziewczyny, nie wydaje Wam się to trochę dziwne?
https://www.babyboom.pl/forum/przyszle-mamy-f64/przyszle-mamusie-lipiec-2011-a-45345/

w kostce

Hope- helllołł)
Jak się czujesz?
, ale nie planowaliśmy ciąży teraz, to po prostu była typowa wpadka, nie ma co ukrywać. Miałam przerwę w pigułkach i byliśmy na kalendarzyku, podejrzewam że podróż do Polski i z powrotem rozregulowała mi cykl i owulacja się pojawiła tydzień po czasie, nawet nie zdawałam sobie sprawy, że ją mam aż do wyniku testu ciążowego byłam pewna, że miałam cykl bezowulacyjny i gdyby nie ten test z powodu wymiotów i braku okresu to bym jeszcze długo nie wiedziała. Ale pomimo wpadki od samego początku kocham moje maleństwo i cieszę się że będę je miała ja zawsze twierdziłam że jak ktoś jest dojrzały do sexu to jest dojrzały do odpowiedzialności za swoje czyny i ponoszenia ich skutków szczególnie takich miłych skutków
A mój P cieszy się równie bardzo jak ja i tylko co chwile pyta, kiedy zacznie dzidzia kopać, aby mógł to poczuć