reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2011

Zjola bardzo ale to bardzo ci współczuję, wiem co to znaczy, musisz być silna i się nie poddawać, a w końcu słonce zaświeci. Trzymaj się kochana. A dla Twoich Aniołków zapalam światełka (*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*).

reklama
Viki weekend, tradycyjnie nikogo nie ma ;-)

Ewcia faktycznie dziwne, albo się coś dziewczynie pomyliło, albo to zwykła podpucha...

Hejka dziewczyny pamiętacie mnie jeszcze???!!!
Bardzo bardzo przepraszam że się nie udzielałam ostatnio :zawstydzona/y: ale padł Nam komp i dopiero dzisiaj podłączyliśmy nowiusieńkiego więc teraz będę na bieżąco. :tak:

Witam wszystkie nowe mamusie :-)

U mnie ok! Dzidzia rośnie samopoczucie też o wiele lepsze bo już mdłości minęły.

Witam niedzielnie...

U mnie jakoś pomalutku i do przodu...
Jutro wizyta u doktorka...
Mam nadzieję, że z Maluszkiem wsio dobrze:tak::-)

Dziewczyny, nie wydaje Wam się to trochę dziwne?
https://www.babyboom.pl/forum/przyszle-mamy-f64/przyszle-mamusie-lipiec-2011-a-45345/
zgłosiłam do sprawdzenia...
no naprawdę musiałaby zajść w ciążę na dniach a przecież testy tego nie wykażą:no:

a co dziś mnie ,.. strasznie bolał mnie brzuch , jak dotknęłam ręką to aż mnie zmroziło:eek:
i wogóle jak dotykałam sobie podbrzusze to czułam taki wzgórek tewardy strasznie.... i czuję nadal...
dobrze że w środę już do lekarza bo się wypytam co to i jak to
poza tym boli mnie ząb ten co zawsze i od dawna mam do wyrwania:confused2:
mała marudna dzisiaj... jeszcze nie śpi a już 20.30 prawie:sorry:
no i na dodatek mam coś z nogą i nie mogę za bardzo chodzić bo mnie boli:crazy: w kostce

Ostatnia edycja:
widzę że nasze majóweczki to sąmałe leniwce:-D
bo nikt nie pisze na głównym:-p
nie wiadomo co u kogo i wogóle...
mam nadzieję że jak się wszytskim 1 trymestr zakończy to więcej będziecie pisać...

uzupełniłam listę prosze się odszukać i sprawdzić czy wsyztsko się zgadza:-)

Hope- helllołł :))
Jak się czujesz?

A dziękuję Ewcia, z każdym dniem coraz lepiej :-) Mam nadzieję, że u ciebie też już tylko super dobrze, szczególnie po tak trudnym starcie ;-)

Kamcia te twoje bóle faktycznie nieciekawe, może po prostu wrażliwa macica... Albo już się stawia ;-)

reklama
zjola bardzo mi przykro z powodu Twojej straty. Trzymam kciuki za kolejne podejście i wierzę że tym razem wszystko będzie dobrze. Trzymaj się dziewczyno!!!

Kamcia jesteśmy ze sobą bardzo krótko 5 miesięcy:szok: , ale nie planowaliśmy ciąży teraz, to po prostu była typowa wpadka, nie ma co ukrywać. Miałam przerwę w pigułkach i byliśmy na kalendarzyku, podejrzewam że podróż do Polski i z powrotem rozregulowała mi cykl i owulacja się pojawiła tydzień po czasie, nawet nie zdawałam sobie sprawy, że ją mam aż do wyniku testu ciążowego byłam pewna, że miałam cykl bezowulacyjny i gdyby nie ten test z powodu wymiotów i braku okresu to bym jeszcze długo nie wiedziała. Ale pomimo wpadki od samego początku kocham moje maleństwo i cieszę się że będę je miała ja zawsze twierdziłam że jak ktoś jest dojrzały do sexu to jest dojrzały do odpowiedzialności za swoje czyny i ponoszenia ich skutków szczególnie takich miłych skutków:-D A mój P cieszy się równie bardzo jak ja i tylko co chwile pyta, kiedy zacznie dzidzia kopać, aby mógł to poczuć:-D

Ostatnia edycja:
Do góry