• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2011

Witam was melduję że nie mogę na razie do was zaglądać ponieważ wdała misie jakaś infekcja w krocze po nacięciu i nie mogę chodzić siedzieć jedynie jak leżę na boku z podniesioną nogą to jakoś daję radę a wiadomo do karmienia muszę zaciskać zęby i usiąść bo inaczej Nadia nie potrafi złapać piersi wierzcie mi że dosłownie płaczę z bólu jak ją karmię. Moja szanowna jest tak spuchnięta jakbym miała piłkę miedzy nogami trochę większą od ping ponga. Pozdrawiam was cały czas trzymam kciuki za rozpakowane i wciąż czekające. Mam antybiotyk więc może za kilka dni przejdzie.

reklama
Magda u mnie z cycem jest tak różnie, mały nie zawsze się naje więc butle mam w pogotowiu,ale ogólnie karmię cycem i staram się nie poddawać. Butlę daje w ostateczności.

Styna to się narobiło... Ty to się namęczysz. Trzymam&&&&&&&&&&&&&& żeby szybko przeszło.

Daria trzymam kciuki, żeby szybko poszło!!
Styna bidulko Ty się nacierpisz, trzymam kciuki żeby szybko Ci przeszło!!

A ja wróciłam od kosmetyczki, brwi wydepilowane, nóżki pięknie zrobione i pomalowane na czerwono mam nadzieję, że nie będę musiała zmywać ich do porodu, u rąk tez zrobiłam manicure i pomalowałam na różowo żeby pasowały do jutrzejszej sukienki. człowiek od razu lepiej i piękniej się czuje!!

Alex no to czekam na foteczki z komunii :):):)

A ja wykorzystałam M i puściłam go z synem na spacer no i biorę się za sprzątanie... ktoś musi :/

reklama
jolek ja ja ja chcę!:P Mój mówi,ze jutro się urodzi bo On się w niedziele urodził, albo we wtorek bo pełnia księżyca, a to ja jestem babą i w takie rzeczy powinnam wierzyć:P

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry