reklama

Maj 2011

reklama
U nas też leje od rana. Źle dzisiaj spałam bo jakieś pierdoły mi się śniły, upociłam się. A co się przebudziłam to mi kot przychodził na miłość i kazał się miętolić. Może coś czuje? :)

Dzisiaj mam termin. Czy czuję, że coś się zaczyna??? Hmmm NIE! Mój maluch nie jest Jagódką Hope i nie jest punktualny :) Ale jest dzielny i się stara bo dalej mi główką się pcha aż syczę z bólu krocza i szyjki. A moja macica milczy. Jeden raz dzisiaj od rana ledwo się spięła i ma wszystko w d... Jak miała siedzieć cicho to straszyła poronieniem a jak powinna już się ruszyć to drzemie ;)

Mnie też drzemka powoli ogarnia :) No bo nie przywykłam do siedzenia w domu w niedzielę. Pewnie gdzieś nas poniesie chociaż z Paulą po ospie do ludzi nie bardzo a na spacer w deszczu tym bardziej. Oj nudy się szykują, nudy.

Cześć Laseczki...U mnie pogoda też do bani:(

Spokojnie już połowa maja więc wkrótce już wszystkie będziecie rozpakowane.

Majowa Mamusia trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Kamcia pamiętam Sroczkę, a co urodziła?

tak właśnie urodziła , ale nie wiedziałam czy ktoś ją jeszcze pamięta , bo ja ma z nią cały czas kontakt ... i mi napisala że urodziła.. i nie wiedzialam czy wpisywac tutaj czy nie ...

ale jednak wpisze bo jakbby nie było to nasza majówka :-) tyle ze bez neta :-p
raczej sie nie obrazi że na bb napisalam ze urodzila :-)

Matko dziewuchy, ile Wy gadacie! Człowieka jeden dzień nie ma i potem już kłopot nadrobić:) Ja wczoraj miałam cały dzień na nogach, chłop mnie wywiózł na działkę, tam skosiłam trawniki i umyłam samochód, wcześniej polatałam po markecie budowlanym i zupełnie nic się nie dzieje... Jak ja bym chciała, żeby mój mały był taki punktualny jak Jagódka:) Jak nie chce wyleźć wcześniej, to chociaż niech to będzie w terminie:)
Mandrzejczuk, a Ty w końcu wylatałaś tego swojego czopa:) Gratuluję, akcja się rozwija:)

Jolek, a wiesz co jest najgorsze? Że ja, nie dość że nie mam nic przeciwko temu, to jeszcze sama się garnę:) Baba w końcówce ciąży ma jednak chyba rzeczywiście ograniczone zdolności logicznego rozumowania;) Wszystko, żeby tylko mieć już dzidziola przy sobie:)
A Twój ma już miesiąc! Matko jak ten czas leci!:) Tak Ci zazdroszczę:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry