reklama

Maj 2011

Witam się,

futrzaczku, jolek wszystkiego naj z okazji kolejnego Miesiąca Maluszków :)

Wszystkim chorym rodzinkom dużo zdrowia życzę.

Dziś strasznie wietrznie, wytrzymałam ledwo godzinę i się boję czy mi nie przewiało piersi :(
Spróbuję moją marudę zaraz wziąć w chustę i wio na spacer.
Też mnie czeka wieczorne prasowanie...

reklama
Witam kochane.

Wczoraj cały dzień sprzątałam bo sanepid miał wpaść do dzieciaków. Na szczęście na spacer poszli.

Gratki dla wszystkich 4-miesięczniaków i dla Igusia :D

Widzę epidemia pełną parą nas dopadła... Kciukasy za szybki powrót do zdrowia wszystkim i oby się szybko skończyło i niegroźnie.

Persefona bidulko, a co Tobie dolega?!

Persefona co się dzieje???

Marzena sanepid :-D:-D dobre

Karolq
rozumiem że pranie podrzucisz :-D a w jaką część Gdyni uderzacie?

A my dostaliśmy dzisiaj paczkę z Bobovity. Nie wiem skąd bo nic nie wysyłałam...a może na necie się gdzieś rejestrowałam..sama nie wiem:confused: Dostaliśmy poradnik żywienia, słoiczek jabłko z marchewką, próbkę herbatki i kaszki z bananami:)

jolek mam zamiar ją wymoczyć,wysmarować jakąś maścią i ubrać ciepłe karpety.Sama nie wiem co robić. A co do bobovity,to chyba wypełniałam taki kupon z makulatury szpitalnej i wysłałam.

Jolek tak wlasnie mialam na mysli to pranie;P bo u mnie sie zbiera i zbiera;P a my jedziemy na morska.

Co do paczki bobovity ja dostalam przed 4 miesiacem i to 2 paczki bo w szpitalu wypelnialam cos na adres rodzicow pozniej na internecie rejestrowalam sie ale niewiem ju gdzie;P

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry